Prima pagină > comedie, Drama, Filme 2010, Romantic > The Romantics 2010 – Filme Online Gratis subtitrate in romana fara intreruperi

The Romantics 2010 – Filme Online Gratis subtitrate in romana fara intreruperi

The Romantics film online gratis 2010, filme de dragoste online subtitrate in romana si filme online traduse
Descriere:The Romantics online 2010 online gratis tradus
La prima vedere romantici dă impresia că ar putea fi una dintre aceste noi valori la modă ambalate comedii romantice dantelat cu biţi şi bucăţi de talente de top care vizează obţinerea fani în scaune, dar ofera prea putina în modul de poveste bună spune. Un bun exemplu fiind plictisitoare „El e doar Not That Into You” sau recenta „Ziua Îndrăgostiţilor”. Din fericire, romanticii nu este una dintre acele tipuri de filme, în schimb este o piesă ansamblu adevărat în cazul în care actorii de lucru mai puternic ca o unitate, apoi singur. Turnare de producător lungă perioadă de timp, primul film timp lungime Directorul Galt Niederhoffer pitch este aproape perfectă şi jucătorii lucra perfect împreună pentru a crea o poveste inteligent despre caracterul imprevizibil al iubirii şi cum putem ajunge mai în vârstă şi plimbaţi-vă, dar unele lucruri nu se schimba niciodata doar.
Romanticii sunt un echipaj de preppy (fosta J. Crew modele de aspectul lor de haine) târziu 20 ceva de care vin împreună pe un Long Island Hamptonish imobiliare pentru prietenul lor Lila (Anna Paquin), şi lui Tom (Josh Duhamel) de nunta. Lila a cerut colega ei de camera colegiu vechi prieten şi Laura (Katie Holmes), care urmează să fie domnisoara ei de onoare. Acest gest o destul de ocolit de Lila, deoarece Laura are o istorie lungă durată cu mirele Tom. Desigur, cu bandă vechi obtinerea din nou împreună Laura trebuie să insiste prin chin şi de a face parte ei la nunta. Prietenii sunt toate bine conştienţi de tensiune între Lila, Tom şi Laura şi se aşteaptă focuri de artificii de zbor înainte de clopotele de nunta inel. Tensiunile începe să construiască, la cina de repeţiţie nunta înainte de lovind pe o noapte sălbatic care îşi găseşte iubitorii de vechi reunind şi prieteni vechi redescopere ei înşişi.
Romanticii solicită întrebarea este nostalgia iubirii noastre din trecut doar un flashback zahăr acoperite sau că dragostea este prima dragoste adevarata cel mai pur şi mai durabile? Din ceea ce putem aduna aici, nu există nici un răspuns clar doar un proces de a încerca să înţeleagă cele sentimentele adevărate. Romanticii rămâne fidel procesul, care să permită evenimentele din film să se desfăşoare într-un mod foarte cinstit şi plină de satisfacţii. În cazul în care alte filme mai mici ar putea încerca să forţeze glume şi împinge înainte într-un final previzibil, evident, romanticii este cel mai bun atunci când se concentrează pur şi simplu pe sentimentele oamenilor şi emoţia brut de moment.
Ceea ce este foarte clar după vizionarea acestui film este faptul că Katie Holmes este o actrita foarte mare, nu bun, mare. Credibil, cinstit şi fragile, în rolul de Laura ea ridică material aici şi nu lasă nicio îndoială că ea merită o atenţie pe baza meritelor ei sans statutul ei TomKat. În plus, Josh Duhamel oferă o performanţă foarte plină de satisfacţii, el aduce o mulţime de farmec şi onestitate la performanţă. chimie lui aici cu Katie funcţionează incredibil de bine.
Arunca întreaga toate au acolo momente în romantici, cu toate acestea sa greu să nu vezi că mulţi dintre jucătorii meritat aici timp de pe ecran mai multe şi mai multe şanse pentru DEZVOLTARE. Elijah Wood, în special nevoie de timp se confruntă cu mai mult, el este o revoltă absolut Fest aici. Pentru a adăuga la faptul că Agron Dianna de faima Glee se dovedeşte o mare performanţă putin ca sora Anna Paquin în film. Izbitor superb şi infatuating pe ecran Dianna este un star în devenire, cu momentele ei Anna au fost pietre. Fanii din Malin Ackerman, Anna Paquin si Adam Brody va simţi, probabil, să prevadă că fiecare stea nu au primit un tratament pic mai bine, cu toate acestea, există încă puţine tratează în fiecare dintre performanţele lor, care ar trebui să satisfacă cele mai multe fani.
(Google Traducere)Vezi filme online noi la o calitate HD fara intreruperi Gratis si subtitrate.Vizionare placuta de filme online 2010!

Dati Play filmului online apoi apasati Pauza. Asteptati 5-10min ca filmul online The Romantics sa se incarce!
Probleme cu vizionarea filmelor online? Click Aici!

Optiunea Online 1 – The Romantics filme online subtitrate
Optiunea Online 2 – The Romantics filme online gratis traduse
Inchide reclama din X

Optiunea free 3 – The Romantics filme online subtitrate

Trailer Film Online The Romantics gratis subtitrat

The Romantics online grstis in romana fara intreruperi, filmele anului 2011 gratis subtitrate live. Filmul live watch free The Romantics online HD si DVD online.Descarca download gratis filmul.

Reclame
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: