Prima pagină > comedie, Familie, Filme 2006, Filme Online Fara Intreruperi, Filme Online HD > Garfield a Tail of Two Kitties online 2006 / Gratis Subtitrat Film comedie

Garfield a Tail of Two Kitties online 2006 / Gratis Subtitrat Film comedie

Garfield a Tail of Two Kitties online subtitrat gratis din 2006 . Filme online free si filme HD comedie noi cu subtitrare in romana.

Film Garfield a Tail of Two Kitties Online – (traducere eng-ro a Descrierii):

Nu ştiam acest lucru a fost un film pentru copii. La urma urmei, Shrek, Monsters Inc, Toy Story, etc, apel la copii, dar sunt, de asemenea, cinstit vizează adulţi. Garfield, Tale of Two pisicutele este cinstit vizează populare mai tineri, cu o uşoară câteva chicoteste pentru părinţi. A fost colorate, bine făcut, o calitate excelentă, etc, dar haideţi să recunoaştem, fiind concepute pentru 5-10 ani, el a trebuit să fie, de asemenea, într-adevăr sloooooooow.
Brekin Myer este un actor fermecător cu voie buna. Deci, este tipa – Jennifer Love Hewitt. Oameni simpatic.Turnate britanic justificative (act de faptul că filmul începe în America, ci se mută într-o locaţie destul de repede limba engleză) este, de asemenea excelentă. Billy Connoly joacă un bandit odios; mi se pare că comedie destul de odios în persoană, mine. Dar trebuie să mărturisesc că părea a fi un actor bun – poate sa ODI-osity sa datorat capacităţii de calitate avantajos? Oricum – Bob Hoskins este o huiduială ca bulldog, şi alte voci de animale sunt bune, de asemenea. Tim Curry a fost un omologul uimitor de Garfield, pisica joc ultra-elegante aristocratică engleză, Prince. Dar, din nou, glumele nu sunt multi-nivelate. Ele sunt simple, menite la 5 ani. Dacă luaţi copiii, iti va place prea. Dacă te duci cu adulţii, veţi avea o mulţime de capacitate cognitivă stânga peste în timp ce vizionează-l pentru a se potrivi aproape orice sarcină visare cu ochii deschişi.

Daca ati urmarit filme online subtitrate pe acest site, va rugam sa lasati un comentariu sau o nota sub fiecare film vizionat.

Garfield a Tail of Two Kitties online

Trailer HD Garfield a Tail of Two Kitties online subtitrat

Anunțuri
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: