Prima pagină > Actiune, Filme 2011 > Filme online – Recoil (2011)

Filme online – Recoil (2011)

Vizioneaza Recoil online subtitrat 2002 gratis. Filme actiune hd noi traduse si filme gratis online.
Recoil Online

Scurt rezumat:

Este greu pentru a aduce o lupta de putere la viata pe ecran. Mai repede, mai mult artele martiale energetice au o graţie naturală şi de furie, dar are nevoie de puterea pură exagerare. Ai nevoie de un buget de cascadori, care va trec prin tabele, ia un cucui pe beton, şi abilitatea de a arata un pumn in plina glorie. Dacă aveţi nici unul dintre acestea, ajungi la a face recul.
Steve Austin călătoreşte cu acest personaj, fără rost şi de uscat. Nu exista nici un alt scop decât răzbunare, şi totuşi acest mic motociclist banda oraş este departe de goons certuri care familia sa. El o face pentru că, uh, el e un tip frumos, cu o puşcă?

Recoil este general de mică răzbunare film oraş. Gândiţi-vă Walking Tall stupider numai. Vehiculului încearcă Austin este de tip în cazul în care capul de motociclisti Meth-se ocupă şi de agenţi FBI nu se poate conecta în ciuda orasul fiind o stradă în lungime. Toate părţile trebuie să găsească alte lucruri de făcut înainte de încheierea inevitabilă, care, desigur, se poate merge doar într-un fel.
O mare parte din Recoil pare construit pe umerii sale meci-up-uri, de exemplu, MMA lui Keith Jadine faţă de luptător pro Steve Austin. Asta e tot bine şi bună, în timp ce rezultatul final este un fel de recompensa, la sfârşitul unui canal SyFy faţă de film. Desigur, Mega Python vs Gatoroid, probabil, a mai merge pentru ea.

Pentru vizionarea de filme on-line, click play si apoi dupa ce incepe filmul dati pauza si asteptati cinci minute sa se incarce.

Recoil online

Server 2

Trailer Recoil 2011

Categorii:Actiune, Filme 2011
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: