Prima pagină > Drama, Filme 2011, Istoric, Muzical > Battle of Warsaw 1920 online gratis 2011 – Filme HD

Battle of Warsaw 1920 online gratis 2011 – Filme HD

Battle of Warsaw 1920 Online

Battle of Warsaw 1920 online subtitrat 2011 gratis.Filme razboi noi si filme online HD.

Tocmai am aflat de acest film on-line prin intermediul unor ziar polonez-american pentru zona Detroit. Te-am iubit „prin foc şi sabie”, şi de la aspectul de remorcă, ca unul ar trebui să fie chiar mai bine. Pot să înţeleg precedentă de reexaminare senzaţie filmul subtitrat este lackluster, aşa cum am simţit acelaşi lucru despre multe filme online HD de pe Războiului Civil American, si eu sunt un mare fanatic al istoriei Statelor Unite şi, de asemenea, nu CW reenacting ca un hobby, cu care am participat în calitate de un plus de în multe filme online şi documentare on-line.
Această parte a istoriei (Europa, între primul război mondial şi al doilea război mondial), este destul de mult ignorată de către pasionaţii de istorie din Statele Unite. O puţini dintre noi, în zona Detroit să ia o mulţime de interes în acest segment istoric special, nu numai ca exista mai multe Polonia-americani în regiune, dar Detroit a trimis un contingent mare de oameni tineri sale de a lupta împotriva bolşevicilor, la acel moment în şi în jurul Arhanghelul. Ei au fost cunoscut sub numele de Divizia Polar Bear, şi sunt încă aminte de unele dintre noi aici.
Ca filmul cu subtitrare a fost „oficial” în afara de câteva luni acum, eu întrebam dacă acesta le-a făcut în SUA încă. Nu văd nici site-ul dedicat filmului fara intreruperi, şi căutările pe internet trageţi numai până remorci YouTube. Pot doar sa sper ca aceasta devine o parte recunoaşterea cuvenită aici.

Vrei sa vizionezi filme online HD? Apasati PLAY si dupa inceperea filmului apasati PAUSE apoi asteptati maxim 10 min. sa se incarce.

Battle of Warsaw 1920 online

PArtea 2

Trailer Battle of Warsaw 1920 2011

Reclame
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: