Prima pagină > Drama, Filme 2008, Thriller > Film Fifty Dead Men Walking online 2008 – Filme HD NOI

Film Fifty Dead Men Walking online 2008 – Filme HD NOI

Fifty Dead Men Walking Online

Urmareste filmul Fifty Dead Men Walking online 2008 subtitrat gratis.Film drama on-line cu subtitrarea in limba romana fara intreruperi si filme online gratis.

Situat în 1980 Belfast, atunci când problemele au fost devastatoare, Irlanda de Nord, aceasta este povestea a 22 de ani, Martin McGartland (Sturgess), care, în viaţa reală, a devenit implicat implicit cu ambele părţi ale conflictului. Detaliile de filme online cum a lucrat în primul rând pentru IRA şi a fost, ulterior, căutat şi publicării de către poliţia britanică drept un spion, conducându-l să trăiască o viaţă dublă periculoasă. Titlu (luate din cartea lui McGartland) se referă la numărul de persoane crede el a salvat în timp ce lucra sub acoperire.
Filmul subtitrat începe prin stabilirea de el ca un om tânăr obişnuit în creştere în termen de setarea sumbre de Vest Belfast în acest timp, de a face bani foarte puţin prin vânzarea de knock-off bunuri door-to-door. El este cea mai mare parte în cauză de a face destui bani pentru a impresiona pe dragostea lui de interes, Lara (de presă), dar el este, de asemenea, un catolic irlandez, care se opune cu vehemenţă ocupaţia britanic a ţării şi crede în cauza unei Irlanda unite. Cu toate acestea, atunci când el începe să lucreze pentru IRA, el devine un martor de prima mana la unele dintre atrocităţile comise de ei şi începe să aibă îndoieli cu privire la punctul său de vedere politic. Între timp, un membru al Ramura speciala, Fergus (Kingsley), vrea ca el să devină un informator cu privire la activităţile IRA. Încercările iniţiale să-l recruteze sunt inutile, dar în cele din urmă McGartland acceptă propunerea, violenţa a fost martor fiind încă proaspătă în mintea lui, împreună cu oferta de o sumă substanţială de bani în schimbul muncii sale. Restul filmului este un set de tensionată şi captivantă de evenimente, toate în timp ce concentrându-se pe conflictul interior McGartland lui. El este portretizat ca un tânăr confuz, exploatate de către ambele părţi şi absorbit complet de cele două responsabilităţi la fel de chinuitoare pe care el nu poate scăpa: pe de o parte, el se tradeaza cauza care strămoşii săi au dat viaţa lor, la timp de secole – lui lung- credinţa în picioare de libertate pentru ţara sa, dar pe de altă parte, el se opri violenta mult prea real, El intalneste pe o bază de zi cu zi, care, indiferent de ceea ce istoria a învăţat el, el nu poate găsi o justificare pentru.
Deşi există filme online gratis subtitrate care manipulează acest subiect mult mai bine, eu simt că Fifty Dead Men Walking trebuie să fie lăudat pentru realismul social şi teatru în mod constant de prindere care este transmis de la început, prin locaţiile utilizate, cinematografia şi performanţele deosebite dat de principal exprimate. Sturgess surprinde complexitatea personajului McGartland şi, având în vedere cât de greu trebuie să fie de a imita un Occident accent Belfast, el şi de presă face un loc de muncă convingătoare. Am fost obligat sa ma uit la filmul HD de la început până la sfârşit şi de credit este dat în mod corespunzător pentru acest lucru fiind o bucată fantastic de cinema britanic.

Pentru vizionarea de filme online HD, dati PLAY si dupa inceperea filmului apasati PAUSE si asteptati maxim 10 min. sa se incarce.

Fifty Dead Men Walking online

Partea 2

Trailer Fifty Dead Men Walking 2008

Reclame
Categorii:Drama, Filme 2008, Thriller
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: