Prima pagină > Actiune, Aventura, comedie, Filme 2010 > Knight and Day online subtitrat 2010 – filmeonline

Knight and Day online subtitrat 2010 – filmeonline

Knight and Day Online

Urmareste filmul Knight and Day online 2010 subtitrat gratis.Film de actiune on-line cu subtitrarea in limba romana – filme online gratis.

Knight and Day „este un film alimentar confort Este o diversiune placuta, un timp de distracţie de la cinema, care nu se cere o mulţime de de e public şi oferă o plimbare plăcută.. L-am văzut înainte de toate, dar ea a lucrat destul de Ei bine, atunci, şi funcţionează destul de bine acum.
Havens iunie (Cameron Diaz) este o medie, plin de viaţă eroina blonda comedie romantica care conduce în fermecătoare şi misterioasă, Roy Miller (Tom Cruise), la aeroport, şi este absorbit într-o serie de aventuri atunci cand Roy se dovedeşte a fi un agent secret de luptă Rogue elemente din propria sa agenţie. . . sau poate el este agent de Rogue. . . Depinde de cine ascultă. exista un dispozitiv misterios numit Zephyr Roy, care este fie protejarea sau incearca sa fure. Toate acest lucru este destul de previzibil, şi, din nou, nimic nou. Dar regizorul James Mangold („Copland”, „Walk the Line”, „3:10 to Yuma”), intotdeauna stie cum sa faca o piesa de filmeonline, şi competenţele sale nu l-au parasit aici. Stimularea lui este vioaie şi de distracţie, şi el stadiile unele teribil de acţiune (inclusiv o secvenţă din punct Diaz „, de părere că am simţit cu adevărat nou).
Desigur, acest lucru este un vehicul stea, şi dacă vă puteţi bucura de aceasta va depinde foarte mult de cum te simţi despre Tom Cruise. A respins viaţa sa personală ca totul irelevant, mi se pare ca el să fie un actor solid şi fiabil, care face de acţiune mai bine decât aproape oricine de la Hollywood. Şi, aici, el devine o sansa rara de a încordează muşchii lui de benzi desenate, şi a lui Ilie destul de amuzant (desi prea mult de cel mai bun material este în remorcă). Diaz este placuta, dar incearca un pic prea greu pentru a fi drăguţ. Şi, ocazional, filmul subtitrat în sine are aceeasi problema.

Pentru vizionarea de filmeonline, dati PLAY si dupa inceperea filmului apasati PAUSE si asteptati maxim 10 min. sa se incarce.

Knight and Day online

Trailer Knight and Day 2010

Reclame
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: