Prima pagină > comedie, Filme 2002, Romantic > Life or Something Like It 2002 – filme on-line gratis

Life or Something Like It 2002 – filme on-line gratis

Life or Something Like It Online

Vezi Life or Something Like It online subtitrat 2002 gratis.Film romantic on-line cu subtitrarea in limba romana HD si filme on-line.

`Life, sau ceva asemanator” este o comedie romantica cu o premisa mai bine decât media. Acesta încearcă să abordeze problema `, dacă brusc descoperit că aţi putea avea doar o saptamana mai mult pentru a trăi, cum ar fi ca iti petreci timpul rămas şi ce schimbări ai face in viata ta?” Poate că aceasta este o comedie romantica, cel mai bun filme on-line poate gestiona pentru a face în cadrul stricturi strânse de format este de a ridica câteva probleme mai provocatoare legate de tema – cei care se ocupă cu sensul vieţii şi a capriciilor destinului, de exemplu – apoi le scădea astfel încât să se poate adresa la clişeele obişnuite s-ar aştepta să găsească într-un film gratis de acest gen. Un doar se întreabă cum un regizor mult mai serios european, de exemplu, ar putea fi abordat acelaşi subiect.
Angelina Jolie joacă un frumos, dar bine superficial si egoist reporter de ştiri TV a trai o viata aproape perfecta din Seattle. Într-adevăr, atunci când ne întâlnim prima ei, Lanie Kerigan pare să aibă totul merge pentru ei: aspectul uimitoare bine, o profesie plin de farmec, un chipeş Major League ballplayer logodnicului, şi acum o avansare în carieră importantă în formă de un loc regulat pe o dimineaţă naţional program de ştiri. Într-o zi, cu toate acestea, lumea ei se prabuseste la ea atunci cand se intalneste cu un bărbat fără adăpost de pe strada, o auto-stil `profetul lui Dumnezeu”, care spune Lanie că ea va muri într-o săptămână. Când toate prezicerile sale celelalte începe să se împlinească, Lanie îşi dă seama că acest om nu poate fi destul de nebun sau şarlatan toţi prietenii şi cunoscuţii ei menţine asigurarea ei că este.

Vrei sa vizionezi filme online? Apasati PLAY si dupa inceperea filmului apasati PAUSE apoi asteptati maxim 10 min. sa se incarce.

Life or Something Like It online

Trailer Life or Something Like It 2002

Anunțuri
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: