Prima pagină > comedie, Filme 2007 > Reno 911!: Miami online 2007 filme gratis subtitrate HD

Reno 911!: Miami online 2007 filme gratis subtitrate HD

Reno 911!: Miami Online

Vezi Reno 911!: Miami online subtitrat 2007 gratis.Filme comedy noi si filme online comedie.

Am vazut doar o parte din un episod din show TV înainte de a vedea filmul, astfel încât cunoştinţele mele de caractere şi premisa de spectacol a fost limitat. Nu contează: filmul face o treaba excelenta de a stabili tonul şi specificul de caractere de pe dreapta BAT. Nu este necesar foaie de parcurs.
Teama mea cea mai mare, cu a vedea o versiune de teatru a unei serii TV este faptul că filmul încearcă să overinflate miza de complot pentru a justifica creşterea lungimii şi a bugetului şi nu reuşeşte. Reno 911: Miami, care a avut necesitatea de următorul pas logic, prin mutarea incompetenţă oraş mic la o scară mult mai mare în Miami, dar din cauza unor inteligent (şi minimalist), scris, relocarea functioneaza. Şi, din moment ce aproape toate de umor în filmul este derivat din caracterele şi reacţiile lor la situaţiile lor – toate din care viteza de la un ritm alert, astfel încât să nu overmilk o glumă – relocarea niciodată simţit forţată sau nedorită .
Impresionant, filmul veers în teritoriul clişeu în numeroase ocazii, dar nu oferă loc de popas de aşteptat. Actorii cunosc personajele lor, atât de bine că improvizaţiile lor ţine publicul şi costars lor pe degetele de la picioare lor, în orice moment. Chiar tradiţional „caper” complot, care este de fapt doar o scuză pentru a lega toate viniete împreună, este tratat cu originalitatea mai mult decât aş fi aşteptat.

Vrei sa vizionezi filme online comedie? Apasati PLAY si dupa inceperea filmului apasati PAUSE apoi asteptati maxim 10 min. sa se incarce.

Reno 911!: Miami online

Trailer Reno 911!: Miami 2007

Anunțuri
Categorii:comedie, Filme 2007
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: