Prima pagină > Drama, Filme 2010, Horror, Thriller > The Silent House filme online de groaza 2010

The Silent House filme online de groaza 2010

The Silent House Online

The Silent House online 2010 subtitrat gratis.Film horror on-line traduse in romana – filme online de groaza.

De la prima sa scenă, Muda La Casa instituie o atmosferă excelentă, mulţumită de groază şi de chin, la spaţiile rurale şi eficient „de mână”, lucru care aduce un stil semi-documentar şi ne face să „trăim” punctul de caractere ‘de vedere, în scopul de a experimenta oroarea. Şi în timpul scena secunde … la un moment dat … Nu există nici o scenă secunde!Tot filmul subtitrat a fost filmat HD într-un continuu timp de preluare (se presupune), ceva care ar putea fi un pic derutantă la inceput. Dar am putea imediat „ajunge în” scenariul, si care a devenit într-un factor esenţial, în scopul de a sublinia suspansul care a fost realizat de acest film de groază modest, care nu ar putea fi mare, dar care ma ţinut foarte interesat şi de divertisment.
Admir curajul de a face tot filmul online într-un singur ia, cred că noi camere digitale face ca feat posibil, fără ca de multe trucuri ca diferiţi ani în urmă (chiar dacă menţiunea de un editor în timpul creditele mă face să suspecteze un pic biţi de care). Ceva care a suferit din cauza că, în timpul început a fost audio, deoarece frustrat mi un pic, nu fi capabil de a asculta unele dialoguri de la început bine, din fericire, restul filmului este aproape mut, aşa audio deficit nu este de natură o teribilă problemă. La urma urmei, vizual minimalism pune accentul pe performanţele şi de direcţie, care sunt suficient de competente, în scopul de a compensa orice problemă tehnică.

Pentru vizionarea de filme online, dati PLAY si dupa inceperea filmului apasati PAUSE si asteptati maxim 10 min. sa se incarce.

The Silent House online

Trailer The Silent House 2010

Anunțuri
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: