Prima pagină > comedie, Drama, Filme 2007, Romantic > Vezi filmul Caramel 2007 online gratis – Filme Subtitrate HD

Vezi filmul Caramel 2007 online gratis – Filme Subtitrate HD

Caramel Online

Vezi filmul gratis Caramel online subtitrat 2011.Filme comedie HD noi si filme online subtitrate.

Nadine Labaki: poate nu este un nume familiar, nu încă. Sunteţi sigur de a auzi mai mult de ei, şi dincolo de acest raport despre primul ei film, „Carmel”. Frumoasei libanez nu este doar vedeta acestui film heartwarming şi neobişnuit, dar, de asemenea, director si co-scenarist.
Neobişnuit? Sigur că este un filme online contemporan care are loc în Beirut, fără nici o referire la războaiele rupere oraş în afară de zeci de ani acum. (Există o paralelă aici cu un alt filme gratis excelent face aparitia sa din SUA, „The Band Trimite mesaj”, de o întâlnire egipteano-israelian stabilit în mod deliberat în afara contextului politic.) Neobişnuit? Uimitor astfel încât atunci când îţi dai seama, care au asistat la un spectacol extraordinar ansamblu, ca toate, dar doi dintre membrii distributie nu au experience.It acţiune „e tot o mare acţiune de non-actori, şi nu l-ar cunoaşte fără un comunicat de presă.
„Sex in the City” cu creierul, realism, şi fără afectare, „Carmel” spune povestea a cinci femei într-un salon de frumusete din Beirut, viaţa lor şi visele. Tonul este simplu, intim, personajele sunt diferite unele de altele, dar toate simpatic si real. „Caramel online” este un film subtitrat pentru a vă bucura, dincolo de vitalitatea şi de umor bun, oferă privitorului cunoştinţă a oamenilor obişnuiţi, credibile poti pasa.
Titlul se referă la zahărul caramelizat flexibil folosit pentru îndepărtarea părului, material care poate fi folosit pentru bine (indepartarea parului) sau bolnav (durere provocând un iubit pe soţia lui, care se încheie până în salon greşit). Este ceva „dulce şi sare, zahăr şi acru, de zahăr delicios, care poate arde şi-ţi fac rău”, a spus Labaki.
Directorul – a cărui temă şi de muncă sunt amintesc de filme timpurii Pedro Almodóvar – este Layale, proprietarul salonului, o femeie în 30 de ani de ani, care „ar trebui să se căsătorească”, de acum, dar în schimb, ea desfăşoară pe un (pasionat de ), o aventura cu un poliţist căsătorit. Layale este creştin, cel mai bun prieten său de lucru în salon, Nisrine, este o femeie musulman de 28, pe cale să se căsătorească, dar ea se confruntă cu un obstacol descurajantă. Rolul este jucat memorabil de către unul dintre film multi actori amatori, Yasmine Al Masri.

Vrei sa vizionezi filme online subtitrate? Apasati PLAY si dupa inceperea filmului apasati PAUSE apoi asteptati maxim 10 min. sa se incarce.

Caramel online

Trailer Caramel 2007

Reclame
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: