Prima pagină > comedie, Drama, Filme 2011 > Young Adult 2011 online subtitrat /filme online

Young Adult 2011 online subtitrat /filme online

Vizioneaza Young Adult online subtitrat 2011 gratis. filme hd noi comedie traduse si filme online gratis subtitrate.
Joe Dirt Online

Scurt rezumat:

Când Jason Reitman şi Diablo Cody a lovit de aur cu „Juno”, în 2007, au făcut acest lucru cu o combinaţie rară de spirit contemporan, quirkiness şi inima. Lor de patru ani reuniunea de la „Young Adult”, nu va fi aproape la fel de marcat, dar ar putea fi, fără îndoială, un film mai bun.
Deşi ironic atunci când juxtapuse cu caracterul său principal, de 37 de ani, care nu a ajuns pe iubitul ei din liceu, Reitman şi afişare Cody dovadă evidentă de maturare.Subiect si umorul sunt incontestabil mai inchisa, iar energia emotionala mai crud şi mai provocatoare.
Charlize Theron ar fi stele Mavis Gary, probabil, unul dintre protagonistii mai fără speranţă patetice ale filmului. Înainte de a da credite secvenţa de deschidere sa tac, pune Reitman Theron a lucra şi pictează o imagine clară a spirală singurătate beat, Realitatea TV şi apatie faţă de responsabilitate. În mod corespunzător, ea este un scriitor tanar adult-ficţiune pentru o serie de cărţi în scădere, care este, de asemenea, o fosta regina balului. Charlize Theron este perfect pentru rolul cu combinaţia ei de-mascată în frumuseţe şi pricepere dramatic. Mavis nu devine o caricatură în conformitate cu ceas.
Imposibil de trecut pentru a obţine faptul că o mare şcoală de prieteni prietenul Slade (Patrick Wilson), a avut doar un copil, Mavis fuge de ei stilul de viaţă deprimant ciclică în Minneapolis pentru oraşul ei natal, a lui Mercur, Minn cu intenţia de a câştiga-l înapoi.
Căutarea delirantă şi înşelător Mavis „pentru a fi o casa-sabotor dovedeşte înnebunitoare, prin mai mult de film de la ritmul lent-arde Reitman a dictat, şi devine evident că la un moment dat bula in calatoria ei greşită va izbucni într-o mizerie urât. Totuşi, în ciuda această direcţie previzibilă, punctul culminant se dovedeşte agitare şi nu fără un set de surprize.

Pentru vizionarea de filme subtitrate, click play si apoi dupa ce incepe filmul dati pauza si asteptati 5 minute sa se incarce.

Young Adult online

Trailer HD ONLINE Young Adult 2011

Anunțuri
Categorii:comedie, Drama, Filme 2011
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: