Prima pagină > comedie, Filme 2011, Sport > Filme HD Goon (2011) comedie

Filme HD Goon (2011) comedie

Goon online subtitrat 2011 gratis.Film de comedie HD – filme comedie online.

Goon Online

Seann William Scott de multe ori se potriveşte într-un anumit tip, să-l spunem pe şleau, filme stupide. După ce în urma lui favorit jucător de hockey, Doug (Scott), pleaca de la munte de om, la un pub pro jucător de hochei, se pare pentru a se potrivi proiectul de lege.
Eu nu cred că o mare parte din filme HD sau poveste în primul cuvânt, douăzeci de minute. Doar părea să fie în concurenţă cu place de Superbad şi îndrăznesc să spun, American Pie. Cu cel mai bun prieten a lui Doug Ryan (Jay Baruchel), face glume obscene la fiecare 5 secunde, nu am putut ajuta, dar rolul de ochii mei. În cazul în care povestea se mută departe de el, este atunci când filmul începe cu adevărat pentru a ridica. Ne ajunge pentru a vedea ce personajul lui Scott este place foarte mult, care este o politicos, Neanderthal drăguţ, cu pumnii într-adevăr greu.
Caracterul lui Liev Schreiber este destul de inspaimantator, creând o juxtapunere mare între el şi dimwitted Doug. Unghiurile camerei utilizate pe gheaţă arată cum poate fi înfricoşător şi aduce publicul în meci. Acum, că ştiu că este bazat pe o poveste adevarata, eu vreau doar pentru a îndeplini Doug reale si da-i o îmbrăţişare.

Ca sa vizionati filme Goon online, dati PLAY si dupa inceperea filmului apasati PAUSE si asteptati maxim 5 minute sa se incarce.

Goon online

Server 2

Trailer Goon 2011

Anunțuri
Categorii:comedie, Filme 2011, Sport
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: