Prima pagină > Actiune, Filme 2011 > Fight the Fight 2011 FILME ONLINE GRATIS ACTIUNE

Fight the Fight 2011 FILME ONLINE GRATIS ACTIUNE

Fight the Fight Online

Urmareste gratuit Fight the Fight online subtitrat din 2011.Filme actiune HD noi si FILME gratis online.

Choy Lee Yut este un celebru arte marţiale chinezeşti, dar nu am auzit de ea. Prin urmare, auzind că acest filme actiune este bazat pe Choy Lee Yut, am avut să-i dea o sansa. Deşi artele marţiale este celebru, filmul nu este aşa. Cred ca aceasta este o direct pe DVD tip de filme online, nu am auzit-o arată în cinematografe. Deoarece acesta este un film cu buget redus, nu se aşteaptă la efecte vizuale excelente şi piese de mari stabilite de luptă în locuri răcoroase şi stele cunoscute filme online gratis, cum ar fi filme HD Ip Man. Unele dintre stelele vizibile sunt doar Sammo Hung si Dennis a, deşi ele nu apar de multe ori.
Povestea: Nu este nimic nou gen de arte marţiale şi chiar scenele de luptă sunt doar bine pentru un film HD de arte martiale. Nu este chiar dragoste sappy dintre personajele principale. Pentru numele lui Dumnezeu.Prima treime a filmului 1 oră şi 32 minute este bine concentrându-se pe şcoală şi contractul de concurs lupta pentru şcoală, dar se transformă într-un al doilea treia poveste de dragoste sappy căţeluş în cazul în care personajele principale sunt oarecum atrasi unul de altul. Fanii de arte martiale vor trebui să aştepte până în ultima treime a vedea unele lupte reale în competiţie. Dar, de aşteptare pentru concurs nu este bine platit-off. Se mută / coregrafie nu aduce nimic nou genului, plus toate îngrozitoare în slow-motion fotografii. Şi cântec a jucat în timpul scenă ultima lupta. Care a fost gândirea compozitor de muzică?CGI în câteva scene este ca de la un joc video de ieftin.

Vrei sa vizionezi filme online gratis? Apasati PLAY si dupa inceperea filmului apasati PAUSE apoi asteptati maxim 10 min. sa se incarce.

Fight the Fight online

Trailer Fight the Fight 2011

Anunțuri
Categorii:Actiune, Filme 2011
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: