Prima pagină > Drama, Filme 2004, Istoric > Filme online / The Passion of the Christ subtitrat 2004

Filme online / The Passion of the Christ subtitrat 2004

The Passion of the Christ Online

Vezi gratis The Passion of the Christ online subtitrat din 2011.Filme drama HD noi si FILME ONLINE.

Al doilea film a fost de peste, am fost uluit, şi nu am fost singura. Când filmul gratis sa terminat m-am gândit că ar fi o rundă mare de aplauze, dar când m-am întors în jurul valorii de am văzut că aproximativ jumătate din publicul era încă în locurile lor. M-am uitat la un cuplu de oameni, unii au fost speachless şi de cele mai multe s-au plâns. Cu toate acestea nu am auzit un cuvânt. Când m-am gandit, am realizat o aplauze ar fi fost ridicol.
Atunci când cineva ma întrebat cum a fost filmul am fost de gând să spun că a fost uimitor, dar care nu ar fi făcut justiţie filme online.Filmul a fost una extrem de mişcare, o experienţă emoţională.
CAST a fost absolut impecabila, Jim Caviezel a dat un spectacol de puternic ca Isus, Maia Morgenstern Maria ca ma adus la lacrimi, şi chiar dacă Monica Bellucci a vorbit doar câteva linii, de performanţă şi frumuseţea ei ma uimit.Scorul a fost incredibil. Ea a avut un sentiment de mijloc-est de aceasta, şi a fost atemporal şi frumos.
Cele mai multe aspecte ale filmului HD au fost perfect pentru mine. În loc de o versiune curat pitigaiata a vieţii lui Isus a fost un portret realist şi sfâşietoare de ore sale finale.Aramaică, latină şi ebraică, şi cinematografie minunat a făcut simti cu adevarat ca ai fost în primul secol Ierusalim. Flashback-uri au avut cu adevărat un impact emoţional asupra mea.
În timp ce vizionaţi aceste filme online gratis subtitrate am uitat de orice altceva din lume. Mel Gibson a facut o treaba incredibil ca un director şi el a fost cu adevărat curajos pentru a lua la acest proiect, în ciuda tuturor controverselor.

Vrei sa vizionezi filme online? Apasati PLAY si dupa inceperea filmului apasati PAUSE apoi asteptati maxim 10 min. sa se incarce.

The Passion of the Christ online

Trailer The Passion of the Christ 2004

Reclame
Categorii:Drama, Filme 2004, Istoric
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: