Prima pagină > Animatie, Filme 2010, Muzical, Romantic > Chico & Rita subtitrat 2010 – Filme romantice on-line

Chico & Rita subtitrat 2010 – Filme romantice on-line

Chico & Rita Online

Vezi Chico & Rita online subtitrat din 2010.Filme romantice noi si FILME ON-LINE.

Chico & Rita urmează Chico, un pianist cubanez vechi şi retragere, aşa cum îşi aminteşte el dragostea imposibilă, cu o cantareata de jazz numit Rita şi ascensiunea sa şi toamna, un interpret de muzică. După ce a luat patru ani pentru a face, Chico si Rita este în primul şi în primul rând vizual minte-suflare. Animaţie său este ca nimic nu le-aţi văzut înainte şi cinematografiei, luminile, unghiurile, muzica, doar tot ceea ce ţine de aspectul tehnic al acestui filme romantice este absolut perfectă.
Dar ceea ce este cel mai bun şi mai reconfortant despre acest filme on-line este de modă veche poveste de dragoste. Într-un moment în care toate filmele romantice încearcă să fie cât mai realiste posibil, se pare de neconceput sa ma uit la o relatie ca aceasta depliaţi pe ecran. După o structură Bolero-cum ar fi, personajele principale se încadrează în dragoste la fel de uşor ca acestea se încadrează în afară, dar nu uita niciodata reciproc, având o loialitate depăşit, care este demn de clasice, cum ar fi tot timpul, Casablanca sau Gone With The Wind, şi se încheie în scena amăruie strălucitoare şi mişcare finală.
Muzica jazz joacă un rol principal în filme HD şi devine de a fi al treilea personaj din ceea ce am putea numi un triunghi amoros între jazz, Chico si Rita. Cele două personaje titlu sunt muzicieni extrem de talentaţi, care sunt uneori în situaţia de a alege între iubitul sau succesul lor muzical si faima. Artiştii interpreţi sau executanţi reale de jazz, cum ar fi Charlie Parker sau Tito Puente a obţine camee plăcut în film gratis şi, practic, toate performanţele din film subtitrat sunt foarte plăcută şi distractivă.

Chico & Rita online

Trailer Chico & Rita 2010

Reclame
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: