Prima pagină > Animatie, Aventura, Desene Animate, Dragoste, Filme Vechi, Romantic > Beauty and the Beast: The Enchanted Christmas desen dublat

Beauty and the Beast: The Enchanted Christmas desen dublat

Beauty and the Beast: The Enchanted Christmas Online

Urmareste Beauty and the Beast: The Enchanted Christmas online dublat din 1997.Desene animate noi si Desene online dublate in romana.

Pentru un direct-to-video speciale, acest film gratis nu este chiar asa de rau.Animaţie a fost clar şi suficient de curat ca m-am întrebat dacă departamentul de teatru de animaţie a lucrat la acest lucru.Animaţie CG de ticălos, Forte, a fost destul de impresionant, chiar dacă un fel de stat în gât ca un deget în raport cu împrejurimile tradiţionale desene animate online.
Toate voicework este înapoi din filmul original, mai ales ca Jerry Orbach Lumiere şi David Ogden Stiers ca Cogsworth. Personaje noi au fost bine exprimat de către Tim Curry, Paul Reubens, Bernadette Peters şi. Un lucru care lipseşte este cu siguranta in acest film este calitatea de melodii. Cele mai multe dintre ele sunt un fel de ciudat, sappy, şi de unică folosinţă. Comparaţi cu originalul în cazul în care toate piesele au fost magnific şi memorabil, si vei realiza ca Howard Ashman a fost definitiv pierdut.
În ceea ce priveşte povestea, aceste filme online a oferit un frumos poveste de Craciun. Reamintind înapoi atunci când au fost blestemat, personajele detaliate lupta lor de a aduce de Crăciun înapoi la castel. M-am gândit Forte a fost un personaj negativ foarte conniving şi formidabilă. El a adăugat conflictul care a facut povestea mai interesantă. Nu este material de revoluţionar, dar este destul de dulce şi frumos în jurul sărbătorilor.

Beauty and the Beast: The Enchanted Christmas online

Trailer Beauty and the Beast: The Enchanted Christmas 1997

Anunțuri
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: