Prima pagină > Actiune, Aventura, Fantezie, Filme 2010, Filme Online Fara Intreruperi, Filme Online HD > Prince of Persia: The Sands of Time 2010 – Filme Online HD fara intreruperi

Prince of Persia: The Sands of Time 2010 – Filme Online HD fara intreruperi

Prince of Persia: The Sands of Time 2010 film online gratis 2010, filme de aventura online subtitrate in romana si filme online traduse
Descriere:Printul Persiei – Nisipurile timpului online 2010 online gratis tradus
Filmele online sunt ca alimentele. Există unele care sunt amare şi greu de înghiţit încă nutritive în fiecare aspect, şi cele care sunt gustoase, chiar dacă îngrăşare. „Prince of Persia HD”, se încadrează în categoria din urmă, e distractiv sa ma uit şi plăcută, şi în cazul în care inteligenţa nu contează cu adevărat.
Cu Jerry Bruckheimer producătoare, o mulţime de acţiune, aventură şi emoţie sunt promise. Cu „Prince Of Persia: The Sands Of Time online”, continuă el, care promit. Filmul, la început la sfârşit, este plin de acţiune bine-coregrafia sabie-lupta, efecte speciale fantastic, brusc peisajul exotic, design de producţie generos, si un scor bun, muzica zdrobitoare de Harry Gregson-Williams. În timpul scenelor de acţiune aparatul de fotografiat nu se agită atât de mult în comparaţie cu filmele recente … deşi recunosc că sunt un secvenţe prea multe slow-motion, care (deşi superba să se uite la) distrage publicul prea mult. Cu toate acestea Bruckheimer are un lucru pentru SLO-mo, asa ca e scuzat. Scenariul este despre ceea ce te-ai aştepta pentru o aventură Hollywood-arab filmat.
Actorii facut o treaba buna cu materialele pe care le sunt date. Jake Gyllenhaal emite sex-appeal si carisma pe întreg, mersul pe jos prin intermediul filmului on-line cu usurinta. Şi el este destul de bună cu secvenţe de acţiune şi luptă! Jake, bun venit la club erou de acţiune. O surpriza mare, deşi este performanta Gemma Arterton ca Printesa Tamina, este o îmbunătăţire uriaşă din performanţele sale Bland în „Quantum Of Solace” şi „Clash of the Titans”; aici Arterton reuşeşte să injecta spirit, farmec şi emoţie în personajul ei nu, să menţioneze în căutarea superb, în acelaşi timp. Cu toate acestea am fost puţin dezamăgit de performanţele lui Ben Kingsley – un personaj negativ bidimensionale. Acordate, Kingsley a acţionat în mare rol, dar m-am simtit ca acesta pur şi simplu nu se potrivesc la standardele lui. Alfred Molina are un rol de sprijin şi amuzant restul exprimate a făcut o treabă destul de bună, deşi am dori o caracterizare pic va veni de la acest lucru.
(Google Traducere)Vezi filme online noi la o calitate HD fara intreruperi Gratis si subtitrate.Vizionare placuta de filme online 2010!

Dati Play filmului online apoi apasati Pauza. Asteptati 5-10min ca filmul online Printul Persiei – Nisipurile timpului sa se incarce!
Probleme cu vizionarea filmelor online? Click Aici!

Optiunea Online 1 – Printul Persiei – Nisipurile timpului filme online subtitrate
Optiunea Online 2 – Prince of Persia: The Sands of Time 2010 filme online gratis traduse

Optiunea free 3 – Printul Persiei – Nisipurile timpului filme online subtitrate

TrailerPrintul Persiei – Nisipurile timpului gratis subtitrat

Prince of Persia: The Sands of Time 2010 online grstis in romana fara intreruperi, filmele anului 2011 gratis subtitrate live. Filmul live watch free Printul Persiei – Nisipurile timpului online HD si DVD online.Descarca download gratis filmul.

Reclame
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: