Prima pagină > Actiune, Aventura, comedie, Filme 2005 > The Brothers Grimm on line tradus in limba romana si Filme online

The Brothers Grimm on line tradus in limba romana si Filme online

The Brothers Grimm Online

O poveste a copilariei acum transformata intr-un film de exceptie plin de actiune si comedie.The Brothers Grimm online subtitrat din 2005.Filme online gratis traduse in limba romana fara intreruperi si calitate HD.

The Brothers Grimm

Fraţii Grimm (2005)
Interzis sub 13 ani – Durata: 118 min – Actiune | Aventura | Comedie – 26 august 2005 (cinema SUA)

Mai degrabă decât să lupte cu încă un alt război cu Hollywood-ul (a se vedea: „Brazilia”, „Aventurile baronului Munchausen de”, şi „The Man Who Killed Don Quijote”), Terry Gilliam a scos mănuşile şi le-a permis Weinsteins şi Miramax pentru a forţa voinţei lor asupra lui. Cu noile sale filme online „Tideland”, vine în curând, Gilliam a ales să se concentreze pe eforturile sale de laminat aceasta, permiţând în acelaşi timp „Fraţii Grimm” de a merge oriunde studio a vrut să-l ia.Rezultatul este de departe filmul cel mai comercial la numele Gilliam, dar în acest caz, diluată în jos Gilliam este mai bună decât nici o Gilliam, şi primul său film în şapte ani („Frica şi ura în Las Vegas”, în 1998) este o distracţie o .
„Fraţii Grimm”, cu siguranţă arată ca un film de Terry Gilliam, încărcat cu imagini extravagante si fotografii largi înclinate, cu toate că bugetul de 80 milioane dolari pentru a permite utilizarea sa în primul CGI (într-adevăr nu este prea rău, deşi), şi nu nu au sentimentul incredibil de ireal să-l că cele mai multe filme online gratis au Gilliam. Este nevoie de un pic de timp să te obişnuieşti cu Matt Damon (ca Will Grimm) şi Heath Ledger, moreso Damon, ca Ledger este surprinzător de bună ca Jacob Grimm.Filmul a fost cu mult mai mult umor decât era de aşteptat, şi are o multime de umor subtil Gilliam. Mulţi vor găsi caracter Cavaldi Peter Stormare „pentru a fi extrem de enervant, dar m-am gândit a fost hilar, şi unul dintre cele mai importante ale filmului. Jonathan Pryce se întoarce la un alt film Gilliam ca Delatombe, şi nu un loc de muncă decent, deşi personajul său a fost un pic prea nesuferit la ori. Lena Headey este de bun ca Angelika, şi Monica Bellucci, de asemenea, trage de pe o performanţă bună, deşi, din păcate, ea nu se obţine o cantitate semnificativă de timp pe ecran.

The Brothers Grimm online

Partea II

PArtea III

Trailer The Brothers Grimm 2010

Anunțuri
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: