Prima pagină > Filme 2011, Horror, Thriller > Filme Online Gratis / Red State 2011 subtitrat gratis

Filme Online Gratis / Red State 2011 subtitrat gratis

Red State online subtitrat 2011. Filme Online Gratis si filme HD Noi horror cu subtitrare in limba romana fara intrerupere.

Film Red State Online – REZUMAT:

Am avut plăcerea de a vedea roşu stat la staţia finală a turneului din Los Angeles, CA. Am condus în de la Phoenix, AZ să-l vadă. Acum a acordat, am ştiut suficient de multe despre film merge în faptul că m-am simţit bani şi unitatea va fi în valoare de ea. Dar atunci când adăugaţi faptul că a trebuit să stau într-un hotel de groaznic in apropierea Teatrului Wiltern (în cazul în care arată a avut loc), care a avut o tona de muşte şi o cameră de care sunt sigur că a fost, probabil, frecventate de prostituate, filmul a trebuit să să fie aproape perfect pentru mine nu a mers pe jos un pic dezamăgit. Sunt bucuros să spun acest lucru a fost într-adevăr cazul.

Înainte de a începe să divagare, aş dori să ia un minut sa mentionez cateva dintre clienţi ghidul de celelalte. În primul rând, există mai multe care susţin acest lucru este un remake. Acest lucru nu este absolut adevarat. Este dificil să faci ceva 100% originale în aceste zile, asa ca nu ar fi surprins dacă statul roşu conţine unele elemente care se aseamănă cu un film sau două care au fost făcute anterior, dar atunci când facem un remake în această ţară detinem pana la aceasta . În ceea ce priveşte scenarist / regizor Kevin Smith este în cauză, aceasta a fost ideea lui, vag bazate pe copoi publicitate încântător de ură, Westboro Biserica Baptistă. Clienţi care susţin acest lucru este un remake toate par să cred că a fost bazat pe un filme hd Bollywood, deşi nici unul dintre ei sunt de acord cu privire la titlu, şi eu sunt sigur scriitor (e) indiferent de filme gratis (e) au fost vorbesc despre nu-i „conştient de WBC t. De asemenea, în timp ce eu ştiu Smith ceasuri de o mulţime de filme online, eu nu sunt sigur cât de des filmele Bollywood vină în rotaţie lui vizionează.
nostri buni la WBC, am aproape pozitiv pe care (cel puţin) unul dintre clienţi negativ, scris de un „Monsieur_Poopoo”, a fost scris de un membru al WBC. Afirmaţia că filmul este „foarte vag bazat pe faptul” este giveaway. În timp ce trib Phelps „a fost menţionat, acesta a fost facut clar faptul că filmul nu a fost de fapt bazat pe ele. Dacă acest lucru a fost cazul, că revizuirea a fost scris de un membru al WBC, pot să vă spun că nu a avut nici un comentariu scris de afaceri, deoarece a fost bine mediatizat că au ieşit din Kansas City screening-ul dupa 15 minute.

Daca ati vizionat Filme Online Horror pe acest site, va rugam sa lasati un comentariu sau o nota filmului vazut.

Red State online Variana I

Trailer HD

Categorii:Filme 2011, Horror, Thriller
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: