Prima pagină > Actiune, Crima, Filme 2011, S.F., Thriller > In Time online subtitrat (2011) În timp – Filme Online Gratis HD

In Time online subtitrat (2011) În timp – Filme Online Gratis HD

Film In Time online 2011 subtitrat gratis. Filme actiune Noi HD cu subtitrare in limba romana si filme online gratis subtitrate 2011.

In Timp Online– REZUMAT:

tot ce pot spune este wow .. a fost chiar acolo sus cu începuturile !!… iubit Murphy, Timberlake si SEIFRIED … am vazut acest film într-o proiecţie privată în Thousand Oaks CA, 2 oră cu maşina de unde locuiesc eu, dar si chiar merita!cinematografia a fost decent. Plângerea mea a fost doar cu pisică şi de coloana sonoră mouse-ul. Acestea ar trebui să aibă într-adevăr ales Hans Zimmer sau Zack Hemsey loc. Viitorul toate acestea, nu arata foarte futurist AT ALL, de fapt moda si modele au fost foarte circa 2002-2007 .. singurul aspect futurist a fost, probabil, maşina lui Murphy, cu o tona de faruri .. nici ei nu au nici acoperi .. cred că producătorii au fost prea frică de a face o BTTF 2015 greşeală cu aducerea în obiecte gadget glitzy .. ea, evident, nu ar ajuta filmul online, alta decât o distragere a atenţiei … cred gadget-uri fanteziste nu au de gând să servească unui scop .. nu era despre ei, aceasta a fost de aproximativ „timp”. Au fost personaje care nu au putut fi „nu pot fi cumparate, hartuiti, motivat, sau negociate, cu” Venind de la un trecător film hd non-profesionale, dar avid cred că JT a parcurs un drum lung de la său „Alpha-câine” de zile. am făcut nu-l ia în serios în filmul gratis carte feţei, deoarece el tinde sa aleaga „sigure” non-lider .. roluri. Mă bucur că l-au ales pentru aceasta, oricine altcineva (cum ar fi DiCaprio sau Bale, de exemplu) ar fi fost nepotrivit ..
Nu cred că în calitate JT este la fel de lenes ca Shia LaBeouf sau costum de umplere ca Ryan Reynolds. Tocmai am văzut atât de multe face scenete amuzante în SNL sale de multe ori greu să-l ia în serios. JT nu este James Bond, dar nu este ceva autentic despre actorie lui.
El a fost la fel de bun de o alegere ca Michael Fassbender (magneto) a fost în Xmen? probabil ca nu. (Ai putea vedea toate emoţiile mici pe fata Fassbenders, toate ura, toate bucuria ..), Alex Pettyfer este bătut în cuie .. el a fost juca unul dintre personajele întuneric!. Hotărând lui a fost la faţa locului aşa mai departe am fost convins că era într-adevăr un an de 75 ani. Aş dori să văd filmul ori un cuplu mai mult? cu siguranta.

Dupa ce vizionati filme online gratis pe filme-net, va rugam sa va spuneti parerea intr-un un comentariu sau sa dati o nota filmului cu subtitrare vizionat.

In Time online 

Trailer HD ONLINE In timp 2011

Anunțuri
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: