Prima pagină > Drama, Filme Vechi > Marvin’s Room 1996 – filme online gratis subtitrate

Marvin’s Room 1996 – filme online gratis subtitrate

FILM Marvin’s Room online

GEN: Drama

Durată: 98 minute

Actori: Meryl Streep, Leonardo DiCaprio, Diane Keaton

Limba film: Engleza

Rezumat Translare:

Scott McPherson se adapteaza un scenariu frumos de la jocul său propriu. „Marvin de Cameră”, ar fi putut fi doar un alt una dintre aceste boli sentimentale de televiziune de tip McPherson, dar rămâne fidel povestea injectarea cu o doză de umor încântătoare.Filmul se concentrează pe relaţiile rupte şi cum niciodată nu e prea târziu pentru a lua pas de a le repara pana când ești plecat.Execuţie este simplu şi că funcţionează foarte bine.Scorul este în sincronizare cu debit.Scris este frumos. Dialogurile sunt ingenios scrise.

Povestea ecranizării Marvin’s Room din 1996 incepe cu Diane Keaton este minunat într-un rol care ar fi putut cu usurinta sa dovedit a fi un clişeu, în cazul în care s-au jucat de o actriţă mai mică. Ea are parte ei natural, cu o reţinere liniştită şi totuşi stratificat. Meryl Streep face o treabă bună ca sora mai uşor rebel şi înstrăinat, care au scăpat din vedere pentru a avea grijă de tatăl ei şi este mândru de diploma. Leonardo DiCaprio nu este nici rău. Robert De Niro este mare intr-un rol mai Laidback. El arată, de asemenea, un semnal luminos pentru comedie. Scenele cu un splendid Dan Hedaya mi-a râs. Gwen Verdon este o incantare si ea prevede scutirea de benzi desenate excelent. Hume Cronyn nu are o scena din pat, dar el cu siguranța face privitorul să ia notă de performanta sa.

Scena mea preferata este spre final, când cele două surori de chat în bucătărie. Bessie Keaton poate au fost „consumat”, având grijă de tatăl ei bolnav şi mătuşa, nu „duce”, viaţa ei ca femeie, tipic american, dar uimitor este faptul că ea nu-l regreta, deoarece ea este mândră că a dat le iubesc atât de mult şi că ea poate face același lucru acum cu sora ei si nepoti. Apoi, nu e finalul, care este superb face. Eşti lăsat doresc să ştie modul în care aceste personaje minunate fac, dar în acelaşi timp, se poate afirma că este cel mai bun mod de a termina.

Vizionează „Marvin’s Room online subtitrat”

Trailer

Anunțuri
Categorii:Drama, Filme Vechi
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: