Prima pagină > Actiune, Aventura, Fantezie, Filme 2002, Top 250 Filme > The Lord of the Rings: The Two Towers online 2002

The Lord of the Rings: The Two Towers online 2002

The Lord of the Rings: The Two Towers online subtitrat

Titlu: Stapânul inelelor: Cele doua turnuri

GEN: Actiune / Aventura / Fantezie

Durată: 179 minute

Actori: Bruce Allpress, Cate Blanchett, Orlando Bloom

Limba film: Engleza

Rezumat Translare:

Serios, nu am crezut că un film ar putea face mai bine decât Frăţia Inelului, dar a făcut-o. Acest film ar trebui să fie numărul 1 in top 250. Acest film, atâta timp cât a fost, ma captivat de la început până la sfârşit, şi cei care nu sunt distraţi de acest film nu poate fi admisă perioada.

Da, am citit cartea. Orice capitole taie la sfârşitul cărţilor III şi IV va fi, probabil, se în următoarea tranşă. Dacă nu aţi observat, începutul de cele două turnuri a fost închis de fapt, Frăţia Inelului pe marele ecran.
Gollum a fost o capodoperă CG. El a adăugat puţină lumină în acest film incredibil de întuneric. În acelaşi timp, există domenii în care te simti rau pentru bietul om, sau doar doriţi să-l omoare. Smeagol a fost, probabil, personajul cel mai divers am văzut vreodată.

Elijah Wood a pus pe o performanţă mai bună decât a făcut-o în primul film, aşa cum a făcut Sean Astin. Ian McKellen, care ne-a captivat în ultimul film, ne-a captivat chiar şi mai mult în aceasta. Viggo Mortensen, John Rhys-Davies, şi Orlando Bloom a făcut un trio mare. Ei au râs împreună, au plâns împreună, au prosperat împreună, şi a suferit împreună. Acest trio a dat viaţă la Aragorn, Gimli, şi Legolas. Eowyn a exprimat emoţiile în mod clar, prin Miranda Otto.

Muzica nu trebuie să fie discutate. Măreţia ei vorbeşte de la sine.
Scena favorit: Bătălia de la Helms Deep. Posibil cea mai mare scena din carte, 50% din remorcă, şi pline de acţiune, punctul culminant la acest film frumos.
Filmul, ca şi predecesorul său, nu reuşeşte să ne aducă de închidere, dar asta e ok. Închidere va veni anul viitor. Aştept cu nerăbdare să Întoarcerea regelui.
Cele două turnuri este acum filmul meu preferat din toate timpurile.

Film online The Lord of the Rings: The Two Towers (2002) gratis”

Server- CD2

Trailer

Reclame
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: