Prima pagină > Drama, Fantezie, Filme 2008, Horror > The Broken 2008 film de groaza

The Broken 2008 film de groaza

The Broken online subtitrat

GEN: Drama / Fantezie / Horror

Durată: 93 minute

Actori: Damian O’Hare, Asier Newman, Melvil Poupaud

Limba film: Engleza

Rezumat Translare:

Imaginaţi-vă dacă Kubrick, Hitchcock, Lynch şi toţi au lucrat împreună pentru a face un film existenţială şi cu adevărat înfricoşător amestecarea elemente de invazie a Snatchers Trupului şi al şaselea simţ făcut mai ales pentru adulţi, în cazul în care intriga este un şiretlic sau pur mcguffin să examineze partea întunecată a umanităţii.

Acest film ma uimit, acest lucru nu este dvs. de mediu incitant Ritmul rapid de nou filmul horror vârstă, aceasta este un film de groază clasic, care utilizează atmosfera şi tema sa ne sperie, nu doar superficial, ci de a noastră de bază personală.Utilizarea de imagini bântuie şi frumos şi design de sunet, cu un ritm lent în linişte înfiorător de fierbere echivaleaza cu unul dintre filmele cele mai de groaza cu adevărat am văzut în ultimii ani. Acest lucru este pentru fanii de Shining, Baby lui Rosemary, Psycho, The Invasion şaptezeci de Snatchers corpului, şi Edgar Allen Poe. De fapt, am văzut de screening privind nașterii lui Poe, care a anunţat directorul, screening-ul nostru a făcut atât de special. De fapt, acesta se deschide cu un citat genial de Edgar Allen Poe, care explică tema şi ideologia din spatele filmului complet.

Terenul urmează o femeie care vede o imagine în oglindă a ei de sine, conduce masina ei, ceea ce duce la ei în urma femeia la apartamentul ei, apoi un accident de mașina. Acest lucru o conduce pe un feat mental provocatoare pentru a reface memoria ei şi piesă împreună ceea ce sa întâmplat în timpul şi înainte de epava. Prietenul ei nu mai pare ca prietenul ei, ea a înfricoșătoare coșmaruri, care includ unele imagini profund tulburătoare şi înfiorător, care mi-refrigerate la os.Violenţa este minim; câteva scene care sunt sângeroase sunt perturbare ca dracu ‘, inclusiv o scenă mare, cu kill un cadou la Psycho.

Film online The Broken 2008 gratis

Trailer

Reclame
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: