Prima pagină > Drama, Filme 1999, Top 250 Filme > Fight club – Sala de lupte online subtitrat (1999)

Fight club – Sala de lupte online subtitrat (1999)

Fight club online subtitrat

GEN: Drama

Durată: 139 minute

Actorii: Brad Pitt, Edward Norton, Helena Bonham Carter

Anul: 1975

Rezumat Translare:

Eu sunt, din păcate, nu, unul dintre cititorii fideli Chuck Palahniuk, care au citit cartea înainte să vadă filmul. Eu, însă, nu a putut aştepta să citească cartea după ce a văzut acest film. Am citit cartea de 5 ori de la si am vazut filmul de mai multe ori decât îmi amintesc.

Pur şi simplu pus, acest film a schimbat viaţa mea. Nu doar la nivel personal (pe care nu voi comenta aici, cu excepţia să spun că sunt acum un fan Palahniuk major), ci, de asemenea, ca un film-observator. Am vedea filme online diferite după ce a văzut acest film, pentru că sa stricat usi.

Acest film este literalmente prima dată când am venit vreodată peste ceva care, la prima vedere părea incredibil de elegant, sofisticat şi de divertisment. Terenul va atras la tine înainte de a porni cu capul în jos, care acţionează a fost nimic scurt de perfectă (nu a existat vreodată un caracter mult mai memorabil decât Brad Pitt ca Tyler Durden?), Muzică, scenariu (bazat pe ceea ce este acum meu de toate Cartea timp favorit), de iluminat, ritmul, totul! Practic, totul despre acest film a luat prin surprindere mea, în afară de un singur om.

David Fincher, regizorul, a fost, probabil, singurul motiv pentru care m-am dus să văd acest film, în primul rând. Lucrarea sa despre „Seven” şi „Joc”, m-au încântat să văd ce va face în continuare, dar am ajuns la acest film aşteaptă un film stilat, care a oferit un teren bun şi sperăm că unele actiune bun, dar ceea ce am fost atât de mult, mult mai mult.

Sincer, de câte ori aţi văzut un film care, cu fiecare vizionare, devine chiar mai complicat încă atât de simplu că nu vă pot ajuta, dar râd. De fiecare dată când mă uit la acest film am observat ceva nou despre ea, cum este profunzimea a ceea ce este pe ecran. Apoi, nu e problema de mica poveste de Fight Club, scris de Chuck Palahniuk (care are una dintre cele mai fertile în jurul valorii de imaginaţie. Nu ma crezi? Citeste „Survivor”, şi plângeţi!), Povestea nu este nimic scurt de incredibil, o pur-şoc valoare comentariu social asupra stării de lume, de la sfârşitul secolului. Veţi plânge, veţi râde, vei face toate clişeele, dar cel mai important, veţi identifica cu fiecare lucru pe un singur ecran.

Vezi filmul Fight club 1999 online gratis

Trailer

Reclame
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: