Prima pagină > Drama, Filme 1999, Top 250 Filme > American Beauty (1999)

American Beauty (1999)

American Beauty online subtitrat

GEN: Drama

Durată: 122 minute

Actorii: Kevin Spacey, Annette Bening, Thora Birch

Anul: 1999

Rezumat Translare:

Am mâncat pentru a vedea filmul American Beauty a aduce atingere Certain. Toată lumea spunând că a fost atât de minunat, atât de a atinge, atat de entuziasmat – Eu merg de obicei cu Tind să Filme că nimeni nu îi place. Cu toate acestea, aceasta a fost o excepţie Anumite.

Aceasta este o drama psihologica minunat, o satiră despre comunitate americană şi despre viaţa americană, ironie întuneric, dureroasă şi cinism în descrierile de viaţă şi de personaje, sarcasm profund pe tipuri de oameni din comunitate, obiceiurile de comportament cum ar fi „. daca vrei .. pentru a reuşi, întotdeauna se pare de succes … trebuie să „sau „nu se opresc niciodata zâmbind,” paraziţi ai comunităţii, şi, cel mai important, oameni care sunt tratamentul de „diferit” care sunt „ciudat” o anumită măsură, şi, eventual, nu există nici un personaj în filme online care nu este ciudat în felul său, deşi eu trebuie să aşteptăm pentru foarte final al filmului, pentru a descoperi acest lucru.

Cu exagerare foarte adânc şi precis, (de cele mai multe), personajele din film demonstreze cel mai rău, cele mai intunecate laturi ale personalităţii lor, în timp ce încă rămasă foarte uman, foarte impresionant şi care implică foarte observator. Oricine poate găsi o similitudine cu personaje Un Certain şi a persoanelor care s-au întâlnit în viaţa Sa, a descris în personajele din film. Evenimentele tragic-comice, în bucăţi mici de ironie amuzant, tulburator care curg de la aproape fiecare episod, duce observator la explorarea de American Beauty – frumuseţe în viaţă, şi modul în care reuşim să-l găsiţi, pentru toată viaţa noastră , modul în care ne ascunde sentimentele şi emoţiile noastre, evenimente spatele zidurilor ursuz de mormânt noastre.

Acţiune este cu adevărat genial, episoadele sunt construite în mod logic, coerent, dialogurile sunt profunde, palpitant, interesant, fiecare propoziţie şi fiecare cuvânt este profund Construit, ironie şi inteligente care conţin elemente profunde de starea de spirit.Terenul este foarte inteligent construită, construind o indicaţie reală a situaţiei tristă a societăţii americane, şi un teren excelent pentru actori.

Vezi filmul American Beauty online gratis

Trailer

Reclame
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: