Prima pagină > Filme 2012, Horror > Abraham Lincoln vs. Zombies subtitrat – filme 2012 Horror

Abraham Lincoln vs. Zombies subtitrat – filme 2012 Horror

Abraham Lincoln vs. Zombies online subtitrat

GEN: Horror

Durată: 96 minute

Actorii: Bill Oberst Jr., Kent Igleheart, Rhianna Van Helton

Anul: 2012

Rezumat Translare:

Uneori, este doar un gol pur are două studiouri diferite de lucru pe acelaşi tip de concept. Cu toate acestea, cred că în acest caz, nimeni nu are acest Orice îndoială că acest film era într-adevăr am făcut un Grab bani rapid, pentru a merge la hype de „Abraham Lincoln: Vampire Hunter„. Dar chiar şi aşa, în toate onestitate, acest film nu este nimic prea rău pentru a viziona şi de fapt a depăşit aşteptările mele.

Filmul este ceea ce este, Abraham Lincoln a lupta cu o multime de zombi. Şi într-adevăr, totul este pur şi simplu bun şi de divertisment pentru a viziona. A cursului său nu este un film să ia foarte în serios dar şi faptul că nu a fost filmul de factorii de decizie se apropie Au fost merge pentru. Este pur şi simplu să se bucure de filmul cu adevărat şi unul care vă solicită să închideţi creierul off pentru un moment.

Din anumite motive, secolul al 19-lea şi zombi mereu parea ca combinatia perfecta pentru mine şi nu-l lucra frumos De asemenea, pentru acest film. De arme, seturi, costume, e tot un fel de ireal pentru a viziona în combinaţie cu un buchet de mers pe jos în jurul valorii de zombi, în special atunci când cele mai multe caractere este bine cunoscut figuri din istoria americană.

Este destul de unele aleatoare cât de bine cunoscute figuri istorice de pop-up în acest film. Pe lângă Lincoln, Teddy Roosevelt, de asemenea, persoanele Sucha am arăta în sus şi în general, Stonewall Jackson. Dar de fapt e rost toate adaugă la nivel de distracţie şi de tabăra de ansamblu a acestei întreaga producţie.

Şi într-adevăr, mi-ar aprinde de filme online 2012 cu buget redus merge, aceasta este o amendă pentru a viziona Pur şi simplu. Aceasta nu arata foarte ieftine vreodată să-l, cu excepţia pentru efecte speciale ori de la ITS. Este destul de un film profesional caută, cu stil bun şi pur şi simplu să o atmosfera si o multime de acţiune campy de a se bucura.

Este, desigur, nu este un film mare, prin orice mijloace Dar am avut pur şi simplu un moment bun şi-l uitam, prin urmare, poate, de asemenea prea multe lucruri rele despre el. Servit scop bine ei!

Vezi filmul Abraham Lincoln vs. Zombies online gratis

Trailer

Reclame
Categorii:Filme 2012, Horror
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: