Prima pagină > comedie, Crima, Filme 2002, Thriller > Belea mare în Miami (2002) Big Trouble / Filme online gratis

Belea mare în Miami (2002) Big Trouble / Filme online gratis

Big Trouble online subtitrat

GEN: Comedie, Crima, Thriller

Durată: 85 minute

Actorii: Tim Allen, Rene Russo, Stanley Tucci

Anul: 2002

Rezumat Translare:

Am vazut un comentariu ghidul de aici, deja, care compară nedrept Big Trouble cu Snatch sau Pulp Fiction, dar că este într-adevăr nici aici, nici acolo. Belea mare în Miami este destinat unui public cu totul diferit, şi în timp ce niciodată nu se ajunge la înălţimi de puternice ale fostului, face o prostie mare, pe urmă, deoarece niciodată nu se ia prea în serios. Se recunoaşte faptul că publicul nu vrea un film ca o declaraţie de moda, ci doar ca o formă de divertisment. Factorii de decizie, de asemenea, recunosc că nu au material de aici, să distreze şi să informeze, în acelaşi timp, astfel încât acestea să se concentreze doar pe acest site cel mai bun de comedie pe care le pot. Este pentru acest motiv, cea mai mare dintre toate pe care le reuşesc.

Printre punctele forte ale acestui film sunt actori ca Tim Allen, Jason Lee, Dennis Farina, şi Tom Sizemore. N-am crezut că am să spun că despre Allen, dar se pare că, atunci când i dea materiale decente, el poate face de fapt, ceva din ea. Jason Lee este o surpriza placuta ca hippie nespălat, care pare să apară doar magic într-un copac (trebuie să-l văd să-l cred). Tom Sizemore, cu toate acestea, fură într-adevăr arată ca bătăuş, care nu pare sa aiba destul de intelectual de a face ceva corect.

Pune pur şi simplu, aceasta este o tumbă crimă care a fost destinat pentru familiile care doresc să poată să ia lor de pre-adolescenta copiii la ceva cu acest tip de teren şi să nu fie îngrijorat de conţinut. Fie că sunteţi de acord cu această filozofie de marketing sau nu, aceasta nu permite pentru succesul de un alt fel, anume că reuşeşte, pentru că este atât de ireal ca privitorul să râdă, fără a se dezgustat de unele dintre personaje.

Lucrurile pe care diminuează de la această comedie sunt unii actori slabe de sprijin. Zooey Deschanel oferă chiar camera de vechiul „şocat chefal”, de la aspectul de ori, în timp ce Patrick Warburton doar pare să ştie o expresie. Stanley Tucci, nu ne poate da orice să simpatizeze cu caracterul lui peste, şi Sofia Vergara pare complet sortite să fie un jucător pic pentru orice mic carieră ea ar putea avea. Lungimea de rulare este un pic de o sabie cu două tăişuri – pe de o parte, face-vă că filmul nu este niciodată plictisitoare, si nu merge pe scena pentru mai mult decât binevenit sa. Pe de altă parte, posibilităţile de subplots interesante sunt de multe ori a trecut peste

Vezi filmul Big Trouble online gratis

Trailer

Anunțuri
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: