Prima pagină > Drama, Filme 2011 > Margaret 2011 – filme hd

Margaret 2011 – filme hd

Margaret online subtitrat

GEN: Drama

Durată: 150 minute

Actorii: Anna Paquin, Matt Damon, Mark Ruffalo

Anul: 2011

Rezumat Translare:

Filmul este doar puţin peste două ore şi jumătate lungi de timp şi nu zboară pe de – nu se târască încet de către oricare. Există o mulţime de scene care curg într-adevăr foarte frumos în alte scene care nu ar putea avea de a face cu linia de complot principal, dar par să aparţină în film toate la fel.

Eu pot vedea de ce fel de scriitor / regizor a avut probleme de tundere chiar la două ore şi jumătate, greu pentru a spune unde sau de ce să tăiaţi de la linia de intriga principala a filmului nu este chiar punctul de atât de mult ca toate de stabilire a lucruri care contribuie la starea de spirit a lui Lisa şi starea de spirit ca progresele film. (Cred) Dacă sunteţi de lectură acest lucru, probabil ştiţi deja linia de complot principal – adolescenta Lisa provoacă accident de autobuz masiv rezultând într-un singur deces, şi îşi petrece restul filmului, atât de rupere jos emoţional şi încercând să dreapta ceea ce ea simte că a făcut greşit. (Accidentul este într-adevăr, într-adevăr nu în întregime vina ei, dar ea se simte o vină enormă la fel ca ea ar trebui să) Anna Paquin oferă o performanţă incredibilă aici – nu vreau să spun doar că performanţele Paguin este într-adevăr emoţional (care este) – sau că ea se simte ca un adolescent viata reala aici (atat de increzatori in corectitudinea ei, astfel predispuse la izbucnirile ei dreptate atunci când nu este atât de dreapta), vreau să spun că performanţa lui Paquin într-adevăr, destul de mult cu totul de unul singur deţine acest talmeş-balmeş tot împreună într-o naraţiune coerentă – şi pentru că ea e aproape ca echivalent Kenneth Lonnigran la Ben Gazzara aici.

 Am o urma ca ea se execută în tot felul de oameni, şi prin ei vom urmări toate de modificări ale dispoziţiei sale şi argumente oarecum inutile, care a ponturi cu unele dintre aceste persoane, complet şi bine motivat, argumentele pe care ea ponturi cu ceilalti … ea e fel de bine intenţionat, dar vina chinuit protaginist v-ar aştepta să găsească într-un roman sau o piesă de teatru, sau poate o serie de televiziune foarte bun în curs de desfăşurare -, dar cu siguranta nu un film cu un arc definitiv, care este ceea ce face ca personajul ei, care mult mai surprinzător.

Filmul a fost într-adevăr apel la minte unele din filmele Cassavettes John „în ambele sale incoerent încă întotdeauna merge mai departe (dar niciodată exact drept înainte), narativ şi multe, foarte multe set compus din caractere minute doar vorbesc …. să nu mai vorbim de toate scenele natrualistic de Lisa doar agăţat în elementul ei. (Sensul cuvântului în şcoală, cu prietenii, se cearta cu mama ei, etc), filmul este foarte foarte greu de dialog şi, totuşi, nu este vorba de peste ca încercarea de a-braţ puternic vă într-un anumit punct de vedere, cel puţin până în ultima jumătate de oră sau astfel – ca personaj principal în cele din urmă şi ia forţat pe un al ei.

Vezi filmul Margaret online gratis

Partea 2

Trailer

Reclame
Categorii:Drama, Filme 2011
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: