Alexander 2004

Alexander online subtitrat

GEN: Drama / Filme 2012

Durată: 175 minute

Actorii: Colin Farrell, Anthony Hopkins, Rosario Dawson

Anul: 2004

Rezumat Translare:

Publicul nu este capabil să înţeleagă diferenţa dintre moralei antice şi moderne, dar sa fiu sincer nu-mi pasă de publicul larg. De ce ar trebui să Oliver trebuie să indulceste si modifica activitatea lui pur şi simplu pentru că „generaţia MTV” şi observatorii în masă de televiziune din Statele Unite nu stiu istoria lor? Eu spun că nu ar trebui. Ignoranţa lor este problema lor, nu a lui Oliver. Într-un şut de la distanţă, Oliver Stone a ales pentru a crea un film istoric precis în jurul valorii de viaţă a unui om, atât în ​​fapt şi ficţiune, care a creat poarta de acces pentru calea omenirii în viitor.

Mulţi nu vor aprecia acest film, pentru că minţile lor sunt umplute cu prea nenorocire curent pentru a realiza în cazul în care libertăţile şi visurile lor de egalitate provenit de la. Acesta este un film genial, care a fost portretizat în mod corect, din punct de arătos de vedere, pentru a crea caracterul lui Alexandru, în modul în care a trăit, fără rezerve de către alte influenţe salva pe cei pe care ia iubit şi s-au cunoscut de încredere. Acest film este despre originile, nu numai ale minţii de Vest şi de intelect, dar, de asemenea, în plan mai amplu de schema de om care a văzut şi a visat de viitor-o lume care a acceptat reciproc şi au trăit împreună în diversitate, în armonie. Acest om a fost Alexandru – tatal nostru de Vest.

Ca ea, îl urăsc, nu contează cu adevărat.Faptul este, Oliver Stone a adus la echipa sa de experţi la nivel internaţional istorici respectate pentru a face acest film istoric cât mai exacte posibil. Acest lucru nu ar trebui să meargă fără preaviz. Colin Farrell, cunoscut ca un irlandez-acum la Hollywood Loverboy, se afişează într-adevăr, inima şi integritatea un lider înnăscut. El a conduce acest turnat într-un spectacol epic, bine trecut ani şi a experienţei sale personale. El este vrednic de laudă, în interpretarea lui de Alexandru.Filmul este fantastic, bine făcut, Olivier, Colin, etc .. Bine făcut.

Vezi filmul Alexander online gratis

Partea 2

Trailer

  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: