Prima pagină > comedie, Filme 2009 > The Goods: Live Hard, Sell Hard subtitrat 2009 gratis

The Goods: Live Hard, Sell Hard subtitrat 2009 gratis

The Goods: Live Hard, Sell Hard online subtitrat

GEN: Comedie

Durată: 89 minute

Actorii: Jeremy Piven, Ving Rhames, David Koechner

Anul: 2009

Rezumat Translare:

The Goods: Live Hard, Sell Hard are ca stele Jeremy Piven ca Don Ready, un personaj nu foarte diferit de Aur Ari, care joacă pe el … Entourage, dar poate un pic mai mult pe partea de sus. El este considerat un „mercenar” vânzător de maşini, el nu lucrează pentru un dealer auto. În schimb, el preferă să meargă de la un dealer la altul pentru perioade scurte de timp atunci când unul dintre ele este în mare nevoie de un agent de vânzări renegat, care se poate transforma în jurul valorii de lucruri.

James Brolin joacă Ben Selleck, care detine un dealer flailing şi decide să angajeze Don gata pentru a patra sa viitoare de vânzare iulie. Don este micul dejun în fiecare zi, la un club de strip atunci când el primeşte apelul. El adună echipajul său, care călătoresc cu el ori de câte ori e nevoie de el. Don angajează chiar banda club de DJ şi unele decapanţii pentru a anima lucrurile la vânzare de vacanta mare. Aşa cum am fost urmăriţi acest film, m-am gândit cât de mişto ar fi să aibă de fapt, un DJ şi decapanţi de la un dealer auto. Sunt destul de sigur că mi-ar ajunge acolo pentru a verifica unele masini.

Filmul are nişte glume foarte bune, mai ales în prima jumătate a filmului. Ea poarta un pic subţire, în a doua jumătate atunci când ajunge într-o criză şi Don pierde concentrarea lui. El chiar a începe să cadă pentru fiica lui Selleck, deşi ea este deja angajat la un om cultivat, care cântă într-un băiat-bandă. Cred că trebuia să aibă un fel de arc de poveste ca nu exista nici un fel de complot complicat aici. În general, cele mai multe dintre GAG lucru, deoarece acestea sunt destul de over-the-top la fel ca The Hangover a fost. Aceasta are chiar si unele din aceleaşi stele de la faptul că, în acest film unul. Ca un bonus mic, Will Ferrell apare pentru o scurtă camee, ci mai degrabă amuzant. Ceasurile de film din la doar 90 de minute, care este perfect pentru o comedie de această natură, mai mult decât orice, care ar fi fost o tragere afară.

Vezi filmul The Goods: Live Hard, Sell Hard online gratis

Trailer

Categorii:comedie, Filme 2009
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: