Prima pagină > comedie, Drama, Romantic > A Good Year 2006 – filme HD

A Good Year 2006 – filme HD

A Good Year online subtitrat

GEN: Comedie / Drama / Romantic

Durată: 118 minute

Actorii: Russell Crowe, Abbie Cornish, Albert Finney

Anul: 2006

Rezumat Translare:

Aceasta este cu siguranta prima dată când am mers să văd un Russell Crowe şi / sau de Ridley Scott film la cinema, pe deplin tonic să fiu dezamăgit şi …

Sunt foarte bucuros să fie în măsură să spun că mi-a plăcut foarte bine. Ea are o strălucire de încălzire foarte l – a jucat frumos, minunat de împuşcat. Oricine care nu este doar un pic sedus de Provence, după ce a văzut că are nevoie de capul lor (sau mai probabil inima lor) examinarea. Lecţiile pot fi bine sa fi fost predate într-o sută de filme HD înainte, dar că nu le face nici mai puţin relevante sau rezonant pentru epoca comercial, în care mulţi dintre noi trăim în prezent …


Deci, de ce comentarii teribile? Chiar nu ştiu. Comedie nu a fost supraestimat în mod implicit de către critici de la toate. Pentru a fi Blunt, aceasta nu a fost într-adevăr necesară, deoarece caldura si eficacitatea de film şi povestea se află în drama romantica. Comedia este buna, dar nu adaugă nimic la film. Cu toate acestea, nu da un aer foarte optimist, vesel şi simpatic şi poate că este un motiv suficient.

Caracterul lui Max şi performanţa lui Russell Crowe? Este în momentele mai liniştite în cazul în care excelează într-adevăr Crowe si prezinta doar de ce cineva ar vrea să-l arunce, spre deosebire de a spune Hugh Grant, într-un film ca acesta. Reacţiile sale la amintiri şi lucruri pe care celelalte personaje fac şi spun, sunt doar atât de mult mai profund şi mai reală decât Grant este capabil de a: care este motivul pentru Grant vine întotdeauna off ca acelaşi caracter, în aceste filme online (o variatie pe formula de finanţare) şi Max vine de pe la fel de reale.

Se pare ca aproape dacă criticii au un film cu acest complot raportat într-o cutie: pentru că ei pot vedea numai (şi pot aştepta doar pentru a vedea) un Hugh Grant caracterizare, ei nu pot accepta nimic altceva decât o caracterizare Hugh Grant. Întrucât motivul real care Crowe nu se desprinde ca Hugh Grant este pentru că el nu este canalizarea acest tip de caracterizare la toate. Acesta este un tip foarte diferit de film.

De asemenea, criticii par să fie complet în afara mărcii în evaluarea caracterului, atunci când se spune că el începe şi se termină cu un nenorocit de asemenea un ticălos. De fapt, aceasta este mult mai multe despre descoperirea de alte calităţi – nu de respingere în totalitate de aceste Bastard „Calităţile pe care el începe cu filmul, dar de rafinare şi diluarea ei, ca el devine mai mult şi mai adaptat la trecutul său. El nu se schimbă, el deschide inima şi mintea la calităţile pe care el a fost ignorarea în el însuşi. Puteţi vedea că Max altele de la momentul în care a deschide scrisoarea spunându-i lui Henry este mort -, dar el încearcă să reziste la sentimentele care sunt în mod clar acolo, în mare parte pentru că nu vrea să se confrunte cu faptul că el a lasat unchiul său în jos – şi toate din vina care este aliat cu asta.

Filmul nu este cel mai bun film l-am vazut vreodata. Următoarele întrebări se solicită sunt destul de fundamentale, dar ele nu sunt surprinzătoare sau mai ales considerat provocator.

Dar filmul este foarte plăcută, de la început la sfârşit, şi e cald, ceva care este destul de rar in filme aceste zile.

Deci, pentru a pune capăt, în mod clar nu sunt în ton cu critici – dar apoi, din ce în ce pare să fie cazul în prezent. Eu doar cred că văd filme complet diferite, pentru a le …

Vezi filmul A Good Year online gratis

Partea 2

Trailer

Reclame
Categorii:comedie, Drama, Romantic
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: