Prima pagină > Actiune, Crima, Filme 2009, Thriller > S-a furat un tren 123 (2009) -The Taking of Pelham

S-a furat un tren 123 (2009) -The Taking of Pelham

The Taking of Pelham 123 online subtitrat

GEN: Crima / Actiune / Thriller

Durată: 106 minute

Actorii: Denzel Washington, John Travolta, Luis Guzmán

Anul: 2009

Rezumat Translare:

Salutări din nou întuneric. Din anumite motive, am tot gândesc directorul Tony Scott, va re-capta magia lui de „Crimson Tide”. În schimb, el se bazeaza pe a fi în centrul atenţiei, mai degrabă decât închirierea povestea şi personajele se desfăşoară pe ecran. Cum a mangles mare pisica-si-mouse-ul de joc original, „S-a furat un tren unu doi trei” este pură tortură pentru a viziona.

În original, Walter Matthau şi Robert Shaw, gheata rece au fost genial. Aici Travolta este modul over-the-top, cu toate sale „MF’ers”. Denzel, pentru toată măreţia lui, este pur şi simplu face o proastă distribuţie ca erou frumos, clasa muncitoare. În original, fotografii NYC au fost curajos şi reale … aici sunt Tony Scott, disco finaliza cu maşini care zboară. De când face un accident de masina, trimite unul din vehiculele extrem de ridicate şi somersaulting? Şi de ce face un poliţist priceput berbec motocicleta dreapta într-un vehicul parcat? Doar o secvenţă de acţiune ridicol.

De asemenea, în original, Martin Balsam, Hector Elizondo si Earl Hindman (Wilson de la Home Îmbunătăţirea) au fost echipa lui Shaw şi fiecare avea propria lor personalitate. Aici Luis Guzman este dat puţin de a face şi nu am putut alege alte două de un line-up, după vizionarea doar filmul! Ioan Tuturro şi James Gandolfini, sunt altele doar cu mai mult de spus. Gandolfini, este un combo frumos de Giuliani şi Bloomberg, şi oferă cel puţin un dram de umor.Povestea este extins de la un film pur jaf la un pic de răzbunare distorsionate de către John Travolta, un dezonorat pe Wall Street Stud.

Doar nu de mult bun de spus despre asta, deoarece eu nu cred că stă pe cont propriu şi cu siguranţă nu poate deţine o lumânare de original.

Vezi filmul The Taking of Pelham 123 online gratis

Partea 2

Trailer

Reclame
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: