Prima pagină > comedie, Drama, Fantezie, Filme 2007 > Charlie talisman (2007) Good Luck Chuck film online

Charlie talisman (2007) Good Luck Chuck film online

Charlie talisman (2007) film online

Good Luck Chuck online subtitrat

GEN: Drama / Comedie / Fantezie / Filme Online

Durată: 93 minute

Actorii: Dane Cook, Jessica Alba, Dan Fogler

Nota Film: 5.6

Rezumat Translare:

Pentru a face un film bun romantic, trebuie să includă un amestec frumos de umor, inima, dragoste (evident), teatru, şi realism. Good Luck Chuck conţine nimic de acest lucru. Ambalare în nuditate excesivă, scene inutile, umor inutile brut, şi umor previzibil fizică într-o chestiune de 90 si ceva de minute, acest naufragiază de film de la început, mai ales pe parcursul flops, şi începe să puţi spre punctul culminant si finalul. Oportunitati ratate sunt mult mai frecvente decât râde în acest morman de dezastru, care include, de asemenea, un scor foarte generic muzical, actorie din lemn, materiale şi împrumutat. Poate numai bun care vine de la aceasta este Jessica Alba, sexy şi inocent al cărui farmec păstrează acest film HD pe linia de plutire, deşi abia.

Good Luck Chuck este un film complet diferit de la o reclamă. Anunţurile au arătat că acest film a fost sa fie un film fermecător romantica oferind o multime de Cook si o multime de Alba. Din păcate, avem Dane Cook a ţiţeiului şi foarte puţin Jessica Alba, şi apoi o mulţime de ţâţe prevenite. Povestea se invarte in jurul valorii de aici Chuck (Dane Cook), un om care de la o vârstă tânără primeşte un hex, care permite pentru el pentru a obţine cu femei, dar ori de câte ori să-l lase omul de lângă femeie, care îndeplineşte va fi „The One”. El profită de acest blestem până când el îşi dă seama că el va deveni iubire-privat, atâta timp cât există hex. În mijlocul crizei întâlneşte o frumoasă Penguin expert Cam (Jessica Alba), care imediat scoate cel mai bun în el.

Explicând de ce filmul nu ar fi nevoie de cuvinte mai mult decât este permis, asa ca hai sa arate doar din problemele majore. Să începem cu scrisul. A fost o idee buna sa transformat acru, cu material de umplutură, glume teribile, şi nu inima. Caracterul nostru principal nu este chiar simpatic pana cand este pe punctul de a distrugerii peste feminin de plumb noastre. Cel mai bun prieten a lui Chuck este un personaj chiar mai dezgustător îngrozitor în mai multe moduri. Lipsa de chimie între toţi în film este o preocupare majoră, dar între cele două cele mai bune prietene este cu mult dincolo de groaznic. Singurul personaj simpatic din nou în mod constant este Cam. Încercarea de a ajunge la mulţimea colegiu, vom vedea o multime de clivaj, dezbrăcare, şi-Pack stil Băieţi umor. Din păcate, nu reuşeşte să aducă în conţinutul de inimă şi de bine ca filmele recente Pack conţine Băieţi. Spre deosebire de adulţi, comediile care le-am văzut de curând, acest film incearca mult prea greu pentru a câştiga „10 de rating, şi doar ia departe de recurs. Are imaturitate prea mult pentru a fi considerat un film dată, chiar şi cu teren de încâlcit romantic.

Vizioneaza filmul Good Luck Chuck online gratis

Trailer

Reclame
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: