Prima pagină > comedie, Drama, Filme 2004 > Filme Online – Barbershop 2: Back in Business 2004

Filme Online – Barbershop 2: Back in Business 2004

Barbershop 2 Back in Business (2004) film online

Barbershop 2: Back in Business online subtitrat

GEN: Drama / Comedie / Filme Subtitrate

Durată: 106 minute

Actorii: Ice Cube, Cedric the Entertainer, Eve

Nota Film: 5.4

Rezumat Translare:

Barbershop 2: Back in Business este un sequel decent, cu cateva momente placute. Ice Cube, Cedric The Entertainer şi restul de baietii de la centrul oraşului Chicago schimbul frizer pentru o altă rundă, dar sensul obişnuit al comunităţii şi a discuţiilor lor iesite din comun este ameninţată de către dezvoltatorii urbane, care speră să înlocuiască saloane de coafura mici, cu mari lanţuri naţionale. Ca şi predecesorul său Barbershop, este teren destul de mult mai puţin ca personajele sunt ceea ce oamenii doresc să vadă. Am crezut că primul a fost decent, dar nimic special şi că este exact ceea ce cred că de asta.

Ice Cube, Eve, Sean Patrick Thomas, Troy Garity si Michael Ealy sunt înapoi şi ei sunt plăcute de data aceasta în jurul valorii de asemenea.Singura persoană cu care nu am putut sta a fost Cedric The Entertainer, el a avut cateva linii de amuzante, dar cele mai multe ori el a fost foarte enervant, de asemenea, aceste scene de flashback el a fost într-adevăr au fost în prost. Există o serie de completări noi, inclusiv Queen Latifah. Am crezut că ea a fost foarte amuzant şi am s-ar putea verifica Salon de frumuseţe, cândva în viitor.Plus alte este Kenan Thompson, el nu este foarte interesant în film, dar, de asemenea, nu are o mulţime de scene, astfel că e frumos. Kevin Rodney Sullivan conduce de data aceasta în jurul valorii de el si face o treaba buna înlocuirea Tim Story, care a fost aparent ocupat cu Taxi si Fantastic Four. Absent de la sequel este Anthony Anderson, care nu este pierdut, de fapt, probabil că nu va observa.

Discuţiile film despre o mulţime de lucruri diferite, cum ar fi R Kelly, Sniper Washington şi alţii, nu se poate de acord cu ceea ce spune lor, tot timpul, deşi.Continuare este un pic mai cald cu inima, dar de data aceasta în jurul valorii de dialog este încă clare şi amuzant. Evaluare 6/10, în final, dacă ţi-a plăcut primul, atunci va dori, probabil, aceasta, dar dacă nu, atunci cel mai bine dacă îi evita continuarea.

Vezi filmul Barbershop 2: Back in Business online gratis

Trailer

Reclame
Categorii:comedie, Drama, Filme 2004
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: