Prima pagină > Aventura, comedie, Filme Vechi, S.F., Top 250 Filme > Inapoi in viitor online (1985) Back to the Future

Inapoi in viitor online (1985) Back to the Future

Inapoi in viitor (1985) poster film

Back to the Future online subtitrat

GEN: Aventura / Comedie / Filme gratis vechi / Science-Fiction / Filme cu Oscar

Durată: 116 minute

Actorii: Michael J. Fox, Christopher Lloyd, Lea Thompson

Nota Film: 8.5

Rezumat Translare:

„Inapoi in viitor” a lui Zemeckis, trilogia a fost un favorit din copilarie pentru o lungă perioadă de timp. După aceasta revizuit azi, mi-a adus la o stare nostalgic.80 a văzut o mulţime de distracţie excelentă original „, a tinerilor filme ca” Back to the Future „(desigur),” mai bine mort „,” Heathers „, etc” The Breakfast Club „Ceea ce a făcut aceste filme extrem de placuta atunci , clasice şi astăzi, este că într-adevăr reflectă ceea ce a fost ca fiind o persoană tânără, în anii ’80. Filmele în sine au fost bine scrise, bine executat, dar a acţionat şi au tăiat direct la punct.

Înapoi spre ‘Back to the Future „. Aceasta este una pur distractiv, chiar şi astăzi. Exista o energie incredibila despre el, dar încă reuşeşte să rămână un „nevinovat” de film.Muzica este foarte eficient. Este şmecher şi urmează un ritm constant. Efectele speciale sunt decente. Deşi oamenii s-ar putea alege pe plauzibilitatea timpul de călătorie, eu cred că acest lucru este într-adevăr o greşeală foarte mică, deoarece aceasta este în general un film bine scris şi a fost punctul de a distra. Totuşi, acest lucru nu este să spun că este divertisment brainless. Cred că ingenios aduce unele teme interesante si mi-a placut cum au folosit umor cateva idei de povestea lui Oedip Rex.

Interimar este superb ansamblu. Christopher Lloyd ca om de ştiinţă over-the-top nebun este o revoltă râs. Michael J. Fox deţine în totalitate Marty McFly, cu carisma lui naturale, energie brut şi de livrare dialog genial. Lea Thompson este drăguţ şi plin de viaţă şi de Crispin Glover este bun.

„Inapoi in viitor” este unul dintre cele mai plăcute timp de călătorie clasice. Este de peste 23 de ani şi încă nu a ajuns vechi. Din păcate, ei nu o fac ca acest lucru in aceste zile, dar apoi din nou, întotdeauna am să le revizita. Acesta este motivul pentru care sunt clasice.

Vezi filmul Back to the Future online gratis

Trailer

Reclame
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: