Prima pagină > Filme 2011, Horror, Thriller > Rites of Spring horror online 2011 cu subtitrare

Rites of Spring horror online 2011 cu subtitrare

Rites of Spring (2011)film online

Rites of Spring online subtitrat

GEN: Horror / Filme de groaza / Thriller

Durată: 80 minute

Actorii: Katherine Randolph, Anessa Ramsey, Skylar Burke

Nota Film: 4.7

Rezumat Translare:

Regizat de Padraig Reynolds, la debutul său film, Rites of Spring stele AJ Bowen, Ramsey Anessa, Sonny Marinelli, Randolf Katherine, Marco Sf. Ioan, Bryan Hannah, Pachelli Sarah, James Bartz, Shanna evita, Burke Skylar, şi Breland Andrew.

Filmul se deschide într-un mod similar cu filme online de groaza, cum ar fi Texas Chainsaw Massacre, cu unele cartele titlu de informare, care ne înapoi în 1984, mai multe adolescenti dispărut fără urmă. Nu organisme au fost niciodată găsite. Cu toate acestea, nu mai devreme a acestor dispariţii inexplicabile început, decât s-au oprit. Până în anul următor, atunci când ciclul a inceput din nou. Acest model de dispariţii a continuat timp de 24 de ani.

Rites of Spring este un film ciudat, aproape două filme diferite de joc, la o dată care se ciocnesc, apoi împreună spre sfârşitul anului. Mi-a plăcut de fapt, această abordare, cel puţin au încercat ceva diferit cu ea. Un complot este vorba despre un grup de rapitori, care răpeşte fiica unui bogat mondene şi ascunde la o şcoală abandonat în mijlocul pădurii. Dar, sentimente de vinovatie depăşi în curând pe rapitori, divizarea grupului şi pune planul în pericol întreaga lor. Seara, spirale de asemenea, faptul de control, atunci când ascunzătoarea lor de prost ales devine un teren de vânătoare pentru o creatură misterioasă, care cere sacrificii rituale de primăvară. Creatura este condus de curtoazie ascunzătoarea a filmelor care rulează două complot. Acest lucru implică un agricultor care a răpit două fete şi este legat de menţinerea lor în interiorul hambar lui, după care le-a torturat şi scurge-le unele de sânge. Sânge este luată şi aruncată într-un subsol ascuns / bârlogul pentru creatura filmele care la acest moment ne prinde numai scurtă, bucatica de. În cele din urmă una dintre fete scapă şi reuşeşte să ajungă la şcoală şi de coincidenţă lovituri în situaţia ostatic. De acţiune, apoi se consolidat activităţile de sus ca o creatură a urmat şi are acum mai multe victime să se roage pe.

Rites of Spring este foarte aminteşte de Jeepers Creepers, de creatură până la o cursa prin intermediul unor lanuri de porumb. Chiar si unii oameni de sacrificiu de pe cruci. Apoi, am citit că directorul a fost ajutat de Victor Salva care a regizat de liane Jeepers filmele şi această influenţă şi de a ajuta arată în mod clar. Nu într-un rău rip-off fel, fie, acest film într-adevăr se află pe pe două picioare şi încearcă să sculpteze nişă proprie în genul.

Vizioneaza filmul Rites of Spring online gratis

Trailer

Reclame
Categorii:Filme 2011, Horror, Thriller
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: