Prima pagină > Drama, Filme 2012, Muzical, Romantic > StreetDance 2 (film online din 2012)

StreetDance 2 (film online din 2012)

StreetDance 2 online subtitrat

GEN: Muzical / Drama / Romantic / Filme online 2012

Durată: 85 minute

Actorii: Tom Conti, George Sampson, Sofia Boutella

Anul: 2012

Rezumat Translare:

Pentru cei care nu au reuşit să prindă Street Dance 3D (2010), ar trebui să vină ca o veste bună faptul că acest film nu are nici o legătură cu predecesorul său, altele decât de două acte care se întorc, fără cusur şi George Sampson. Street Dance 2 utilizează scena de dans din Europa, ca fundal sa, introducerea unui număr de dansuri şi adoptarea destul de mult acelaşi model ca Street Dance 3D. Cu toate acestea, faţă de original, acest film are un accent mai mare, care este de a prezenta fuziune de street dance, cu o forma populara de dans latino, salsa.

Povestea, deşi brânzos, are pumn mult mai mult si este mult mai concentrat, aşa cum acesta este centrat în jurul unui frasin înnebunită de durere (Falk Hentshel), care după ce a eşuat teribil la o luptă dans este scouted de Eddie (George Sampson). Duo, ulterior, pieptene peste tot în Europa pentru cele mai bune dansatoare, pentru a forma echipajul de dans, cu scopul de a bate de Invincibles „. Ei au nimerit pe un dansator de salsa Eva (Sofia Boutella), care în cele din urmă a devenit crucială pentru succesul lor. În între, există unele dramă aici şi acolo, inclusiv poveste de dragoste obligatorie. Cu toate acestea, cei care caută pentru unele scântei vor fi probabil dezamagiti, ca povestea de dragoste este la fel de clichéd ca-l primeste.

Cu toate acestea, după cum sa menţionat mai devreme, filmul are farmecul unui film de dans ar fi trebuit să aibă, în esenţă, care sunt susţinute de secvenţe de dans şi muzică. De exemplu, dificultatea de a combina salsa şi street dance a fost scos prin modul de frasin dobândit măsurile de lua lecţii de la Eva. Un dansator de strada, care este instruit să se exprime la fel de liber ca a putut, acum trebuie să fie disciplinat şi să ia în considerare de un partener pentru a afişa eleganţă şi pasiune. Toate acestea sunt completate cu un bun mix de amestecuri de dans contemporan groovy, care să implice publicul în performanţă.

De asemenea, pentru a-ceas-out-este pentru Sofia Boutella, care face debutul cinematografic aici. Francez de hip-hop dansator ia pe un formular nou ansamblu de dans diferit încă prezinta nici un semn de a fi un amator şi iese ca un complet natural cu siguranţă, una dintre cele mai importante ale filmului.

După cum v-aţi aştepta, probabil, cenuşă va sfârşi prin a fi eroul care învinge şi iese de la eşecul său de trecut pentru a dovedi valoare lui. Marele final este, fără îndoială, punctul culminant al experienţei vizuale întreg. Cele rutine de dans au fost electrizant, un tratament definitiv pentru toţi. Bucuria de la triumful a fost, de asemenea, foarte reală şi contagioasă.

Totuşi, ceea ce rămâne ca un adevărat defect de filme de dans este apelul său limitat pentru neiniţiaţi, probabil, o poveste mult mai solid şi plin de teatru-ar permite să-şi lărgească recurs.

Vezi filmul StreetDance 2 online gratis

Server 2

Trailer

Reclame
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: