Prima pagină > Actiune, Drama, Filme 2012, S.F. > The Hunger Games online subtitrat – filme 2012

The Hunger Games online subtitrat – filme 2012

The Hunger Games online subtitrat 2012 gratis.Film aventura on-line fara intreruperi – filme online 2012.

The Hunger Games Online

Tocmai am venit de la un screening de miezul nopţii, şi ca cineva care intelege foarte bine nevoia de a face modificări de la carti la filme online (un profesor de colegiu de-al meu a dat-o clasa cu PBS „,” American Short Story „, serie în cazul în care am citit povestea, scenariul adaptare, vizionat filmul de televiziune PBS – şi cu autori care trăiesc citi isi ia cu privire la diferenţele) – eu sunt încă un pic nemulţumiţi cu unele dintre modificările aduse de la carte la filme 2012 pentru „Jocurile foamei online” (si tocmai am cumparat şi a citit cartea în ultima săptămână, aşa că este foarte proaspete în mintea mea).
I-am cumpărat şi citit „Ajutor” După ce am văzut filmul cu subtitrare, şi în timp ce, de asemenea, a avut diferenţe, au un fel de afară echilibrat. Mi-a plăcut unele schimbări în film gratis mai bun, unele dintre diferenţe în cartea mai bine…
A fost destul de evident, cu toate acestea, citind „Jocurile foamei 2012”, că, chiar dacă nu e un roman foarte mult timp, în expunerea ar fi nevoie de un film de 4 ore pentru a avea toate scenele din carte, aşa că am ştiut că ar taie o mulţime de scene de prisos, şi au făcut (şi de cele mai multe lucruri au tăiat a fost OK pentru a reduce). Problema mea cea mai mare, probabil, este POLITICA mare de la Hollywood „blockbuster-Efectuarea.” Nu a fost brutalitate mai mult în roman decât au arătat în filme HD, şi o parte din ea m-am simtit de important pentru poveste, dar eu sunt sigur ceea ce a fost taiat pentru a obtine un PG-13 evaluare filmul va fi disponibil la un mult audienţă mai largă şi, prin urmare, vindem mai multe bilete! Asta a spus, schimbările le-au făcut în SCENE Final Fight – în special cu „sălbatice” – au fost, pentru mine de neiertat. Realizarea Katniss „a ceea ce se întâmplă pe acolo, şi groază mare de exact ceea ce acest” Capitol „, poate, şi va face, a fost pivot, pentru mine. Mi-ar recomandăm să vezi primul film online, apoi citiţi cartea, şi să văd ce spun.
Flip parte, au adaugat o multime de „chestii”, în care filmul fara intreruperi nu este în carte – care implică cea mai mare parte preşedintele, jucat de Donald Sutherland … Desigur, o mulţime de lucruri pe care le spune pot reflecta Katniss lucruri gândit la ea în roman. În orice caz, cred că de fapt ceea ce au făcut cu el, poate fi adăugat la impactul de poveste, un pic, dar nu în detrimentul unora dintre modificările şi alte câteva câteva eliminări. Am aşteaptă cu nerăbdare (sperăm), o neevaluate „, director al Cut” a acestui film, care este de 30 de minute sau mai mult şi aşa are mai mult de ceea ce lipseşte.

Ca sa vizionati filme online 2012, dati PLAY si dupa inceperea filmului apasati PAUSE si asteptati maxim 5 minute sa se incarce.

The Hunger Games online

Server 2

Trailer The Hunger Games 2012

Reclame
Categorii:Actiune, Drama, Filme 2012, S.F.
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: