Prima pagină > Actiune, Crima, Drama, Filme 2003 > Filme online – A Man Apart (2003) cu Vin Diesel

Filme online – A Man Apart (2003) cu Vin Diesel

 A Man Apart film online

A Man Apart online subtitrat si filme on-line de actiune

GEN: Actiune / Crima / Drama

Durată: 109 minute

Actorii: Vin Diesel, Timothy Olyphant, Larenz Tate

Nota Film: 5.9

Rezumat Translare:

Una dintre aceste filme gratuite pe care nu cred că actuala scorul IMDb (5.4) de fapt surprinde.

E un pic formulă – ex-Bad-boy super-agent DEA devine tipul rău, plătește cu viața lui cea mai apropiata & drag, și iese de răzbunare. Chiar am văzut Reveal de la sfârșitul iese în cale-afara (I rar o fac), dar eu încă mai bucurat cu adevărat acest film.

Am crezut că a fost foarte bine reprezentate grafic și se plimba; Vin Diesel a jucat el arțăgos, dar cea mai mare parte low-cheie (fără momente uriașe hohote, lacrimi sau plimbări pe plajă, care a fost revigorant). Caracterul său, împreună cu care a prietenului său, s-au mai concretă și detaliată în mai-rotunjite ființe umane decât de obicei erou de acțiune & Sidekick. Dușmanii erau direct din „Cartea mare de traficanți de droguri și lacheii Cartel”, dar a fost amuzant Timotei Oliphant și bine jucat, ca de obicei (de asemenea, o mare rândul său, în Good Girl).

Și am găsit violența visceral satisfacatoare si curajos, fără a fi grav glorificat, sau de a se aventura (prea mult) în Bad Boys 2 stil explozii la Hollywood, gunships elicoptere, masini, etc LA urmăriri

Cel mai surprinzator de toate (pentru mine) este faptul că a fost de acord Vin să crească părul lui un pic – cum ar fi, în spital un sejur prelungit – și înăspri până altfel sa curat ras / macho model masculin pare. Wandering în jurul valorii de cu cioc, el mi-a amintit mai mult de tipul de Cypress Hill.

Kudos, de asemenea, duce la final. Aceasta ar putea fi terminat mai devreme decât două scene a făcut-o, dar până legarea de neterminate nu a fost făcut într-un mod prea sentimental sau triumfătoare, care a fost în mod similar revigorant.

Scenariu bun, cu acțiune bună (într-un film destul de standard, cum ar fi acest lucru), precum și cea mai mare parte evitând clișeele cu adevărat evidente de complot si caracter. Chiar mi-a plăcut. Pe scara de filme de răzbunare – nu e la fel de bun ca remake-ul lui Mel Gibson de răzbunare, sau Rock în remake-ul Walking Tall. Dar ar deține propriul său alături de ei în box set-o colecție.

Vezi A Man Apart online gratis

Trailer

Reclame
Categorii:Actiune, Crima, Drama, Filme 2003
  1. septembrie 9, 2012 la 7:09 pm

    nice

  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: