Prima pagină > Crima, Drama, Filme 2007, Istoric > Zodiac (2007) film online gratis tradus HD

Zodiac (2007) film online gratis tradus HD

 Zodiac film online

Zodiac online subtitrat si filme online HD

GEN: Crima / Drama / Istoric

Durată: 157 minute

Actorii:Jake Gyllenhaal, Robert Downey Jr., Mark Ruffalo

Nota Film: 7.7

Rezumat Translare:

„Zodiac” poate frustra spectatori care vin la cel mai recent film al lui David Fincher așteaptă un thriller tradițional criminal în serie. Filmul începe cu un cuplu de păr de sensibilizare și recreative, mai degrabă brutale de crime efectuate de către criminal misterios care a terorizat San Francisco Bay Area la sfârșitul anilor 1960 și începutul anilor 1970. Aceste scene timpurii sunt șocante și, în comparație cu restul filmului, dezorientant, deoarece acestea oferă timp doar că am ajuns să vadă evenimentele din perspectiva criminalului. Ca filmul progreseaza, criminalul Zodiac însuși dispare în fundal, și filmul cu subtitrare se transformă într-un document meticulos și captivant al anchetei să-l urmăriți în jos, o investigație care include alei oarbe nenumărate și indicii false și care până în prezent nu și-a atins o concluzie. Mi-ar fi mai predispus să eticheteze scenariul oarecum incoerent ca povestitor neglijent dacă nu am simt că Fincher spune povestea exact așa cum vrea. Narativ evaziv funcționează, pentru că filmul este despre un personaj negativ evaziv.

Jake Gyllenhaal joaca Robert Graysmith, un caricaturist de lucru pentru „San Francisco Chronicle” la momentul criminalul Zodia a început activitatea lui înspăimântătoare. El devine fascinat de caz, și ia-l ca pe un fel de hobby morbide cu caracter personal la mult timp după departamentul de poliție le-a dat ca o cauză pierdută. Graysmith a scris în cele din urmă carte pe care aceste filme online se bazează, precum și în funcție de conturile sale, el a descoperit suficiente dovezi despre unul dintre suspecți în cazul a pune poliția înapoi pe urmele lui ani după ce a fost eliberat din lipsă de dovezi. Alte caractere vin și se duc. Robert Downey, Jr. acționează caracteristic teribil ca un reporter de la „Cronica”, care apucă partea proprie de notorietate prin implicarea sa în acest caz. Mark Ruffalo și Anthony Edwards juca doi detectivi care se ocupă de anchetă. Chloe Sevigny joacă Gyllenhaal a pus-pe soție, care își pierde treptat soțul ei să obsesia lui. Tuturor actorilor livra performante palpitante, multe dintre ele împotriva cote. Deoarece acest lucru nu este un film gratis personaj condus, multe dintre personajele rămân nedezvoltate, dar nu pentru o dată, în detrimentul filmului. Aceasta poveste nu este despre persoanele implicate, ci mai degrabă despre rolul lor în saga Zodiac, odată ce au servit scopul lor, renunță Fincher cu ei. În mod ironic, un film care, în ceasuri de la aproape 3 ore prezintă o mare a economiei narativ.

Piese pentru „Zodiac” sunt intens înfiorător. Fincher utilizează în mod eficient ploios atmosfera San Francisco, la potențialul său maxim, și maro și gri murdar de proiectare producției suna in minte Fincher celelalte bine-cunoscute filme, cum ar fi „Seven” și „Fight Club„. Dar „Zodiac” este mult mai crescut decât acele filme, precum și pentru o audiență pentru a se bucure de ea, ea trebuie să aibă o atentie. Scene lungi sunt date pentru a analiza probelor de scris de mână, recrearea scene de crime, săpat prin decupaje din ziare și fișiere. Puteți spune că Fincher este fascinat de munca de poliție, în perioada de pre-CSI, atunci când mașinile de fax erau încă o invenție roman. El a delves în procesul de investigare cu o atenție aproape fetisiste la detalii, dar el face totul la nesfârșit fascinant. El face tot posibilul pentru a aduce totul la un fel de concluzie, dar final din viața reală pentru a face povestea o concluzie complet imposibil. Acest film este mai mult despre călătoria decât destinație, și ceea ce este o călătorie.

Vezi Zodiac online gratis

Trailer

Categorii:Crima, Drama, Filme 2007, Istoric
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un comentariu