Prima pagină > Aventura, comedie, Filme 2012 > The Babymakers (2012) Filme online gratis subtitrate

The Babymakers (2012) Filme online gratis subtitrate

The Babymakers film online poza

The Babymakers online subtitrat si filme online HD gratuite cu subtitrare in limba romana

GEN: Aventura / Comedie

Durată: 98 minute

Actorii:Paul Schneider, Olivia Munn, Kevin Heffernan

Nota Film: 4.4

Rezumat Translare:
Când Broken Lizard izbucni pe scena cu propriile lor de cult Troopers Super clasice au luat cu asalt comedie. Membru Jay Chandrasekhar a lucrat nu numai și regizat împreună cu grupul, dar, de asemenea, a călătorit în afara trupa a lua la alte proiecte, cum ar fi ultimele sale de Babymakers. Aducerea de-a lungul colegi defect Soparla alaun Kevin Heffernan, în plus față de Olivia Munn, Schneider Pavel, și Nat Faxon ar putea, eventual, sa lovit cu aceasta marca de comedie nou sau va sfârși prin a fi un avort spontan?

Cele Babymakers urmează un cuplu căsătorit încercarea de a obține gravidă. Când vor afla că tipul este una cu probleme, el se aliaza cu prietenii săi pentru a hatch un plan pentru a încerca și de a prelua o donație de spermă sănătoasă la câțiva ani în urmă sperma bancare. Primul lucru de a face foarte clar este faptul că acest lucru nu este un filme online Broken Lizard. Cei mai mulți oameni vor merge sa vada acest lucru cu ideea că e ceea ce acestea sunt de gând în. Cu astea fiind spuse, încă încearcă să stai cu o parte din această formulă și împinge limitele la ori. Există într-adevăr unele amuzante in momentele de top care oferă și să facă acest film mai mult decât o comedie romantică standard. Toată lumea face o treabă excelentă cu piese respectate, mai ales defect Soparla baieti Jay Chandrasekhar și Kevin Heffernan.Cea mai mare problemă cu acest film online este chimia dintre Munn și Schneider. Amândoi fac actorie de locuri de muncă bine, dar ei pur si simplu nu au de a face chimie te cred relația lor. Acest lucru face ca unele aspecte ale filmului simt obligat atunci când ar fi trebuit inima mai mult pentru a aduce împreună caraghios peste comedia de sus.

Aceasta este o bună decât media R-Rated comedie romantica care te va delecta, probabil, voi mai mult decat doamnelor, dar încă nu-l bate din parc ca aceasta ar putea avea. Fanii sparte Lizard se vor bucura cei care fac lucrul lor ca acesta este punctul culminant al filmului.

Vezi The Babymakers film online

Server 2

Trailer

Anunțuri
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: