Prima pagină > Actiune, Drama, Filme 2012, Istoric > Into the White (2012) film online gratis subtitrat

Into the White (2012) film online gratis subtitrat

Into the White film online poza

Into the White online gratis subtitrat in romana, filme 2012

GEN: Actiune / Istoric / Drama

Durată: 160 minute

Actorii:Florian Lukas, Rupert Grint, David Kross

Nota Film: 7.0

Rezumat Translare:
Norvegiană directorul Petter Næss a adunat un echipaj amendă care acționează în această poveste adevărată despre trei piloti germani și două de război britanice reuniți într-o cabină de vânătoare de la distanță în timpul unei furtuni dure de iarna norvegiană până în munții înalți, după fotografiere avioane reciproc în timpul al doilea Primul Război Mondial.

Fiind obligați să lucreze împreună, cu toate îndoielile și neîncredere, acestea, după câteva zile a început ceea ce a fost o prietenie puțin probabil în timp ce războiul a fost pe punctul culminant este.

Filmul gratis reușește să spun o poveste de speriat evoluție în prietenie, intr-o camera ca poveste. Toate cele cinci actori principali fac o treaba buna cu acest poveste interesantă.

E încă în ultima parte a filmului online vom începe cu adevărat sentimentul că e un război. Dacă filmul este de a fi criticat, e pentru a face într-adevăr nu ne-a intra în război sentimentul de la începutul filmului.

Peisajul este frumos, iar războiul este de 70 de ani în urmă. Va avea toată lumea înțelege situația. În final, acest lucru este foarte clar, și funcțiile de film aici. Mi-ar place foarte mult pentru a obține mai mult de sentimentul război în începutul filmului. O lovitură în jos avionului și niște soldați nu face asta într-un peisaj winterly.Filmul devine mai bine în continuare ajunge în materialul.

Acestea fiind spuse, filmul subtitrat este vizionarea cu adevărat în valoare. Mare actorie. Actorii germani sunt de fapt cele mai bune. Stig Henrik Hoff este, de asemenea, convingătoare, și David Cross este de a face un rol bun. Rupert Grint a unor probleme a intra în ea, în primul său lungmetraj, după șapte olari Harry, sau poate că mă văd că dincolo de vrăjitorie?

În opinia mea, Petter Næss a tras un alt film mare. Toate filmografia lui este în valoare de văzut. Din dorinta de a filma această poveste pentru o lungă perioadă de timp, el ne-a dat o alta poveste epică de război epic al doilea mondial, oferindu-ne speranța că acest lucru ne va învăța niciodată să intru în alta.

Bun film.

Vezi Into the White film online

Server 2

Trailer

Anunțuri
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: