Prima pagină > Actiune, Aventura, Drama, Filme 2012 > Vezi Conquest 1453 online gratis (2012) Filme HD

Vezi Conquest 1453 online gratis (2012) Filme HD

Conquest 1453 film online poza

Conquest 1453 online subtitrat, filme online HD 2012

GEN: Actiune / Aventura / Drama

Durată: 160 minute

Actorii: Devrim Evin, Ibrahim Celikkol, Dilek Serbest

Nota Film: 8.6

Rezumat Translare:
17000000 bugetul de dolari ar putea fi mai mare număr din film online turcesc luare a industriei, dar acest lucru nu face suficient sau chiar aproape de suficient pentru un film ca Fetih. Hotărând este mai mică, atunci cauza amator nu au de plată suficient pentru a angaja actori reali. Nave și lingvistice nu se potrivesc otoman epoca. Momentan nu sunt greșeli enorme chiar conflicte istorice. Asigurați-vă întreb dacă directorul consultat unele sau orice istorici. Scenele de luptă cu sabia sunt de nesuportat. Ulubatli Hasan nu are nimic de-a face cu a fi un otoman, nici un turc. Directorul încearcă să facă o replică a Aragorn pe care el nu reușește disperare. Pentru că, chiar dacă el a făcut-o cu succes, ar are din nou nici o valoare ca Ulubatli Hasan a fost un otoman, și Aragorn un erou ficțiune. Felul lui de a lupta nu seamănă cu tehnici de turci, el este doar în mișcare ca un samurai dezgustător de ieftină, cu părul Aragorn mai ieftin și tăiat barba. Acest director nu are nici un indiciu cu privire la caracterul chiar despre tinuta personajului. El ar fi putut cel puțin privit în orice carte de istorie și a obține un indiciu.

Cel mai rău a fost scena scena de sex ilegal, care nu are nici o modalitate de a se întâmple în viața lui Hasan.

Efectele vizuale sunt mai rele, atunci care sunt în Power Rangers, în special în scena în care nava se scufundă. A fost atât de rău că a fost scena am plecat de teatru. Și navele aflate în aceste filme HD nu sunt nave sultanul Mehmet a transportate prin țara pe care a fost considerat „imposibil” la timp. Acest transport a navelor de luptă din peisajul este unul dintre cele mai grele decizii luate de un lider dacă nu singurul, în istoria omenirii. Și efectul acestei decizii asupra oamenilor sau pe istoricii din acea vreme este complet ignorat în acest film. Sultan Mehmet Cuceritorul, înțelept, loial, care are mare evlavie este doar un copil arogant în acest film. Savant carismatic al Islamului, o mare Hodja Akșemseddin (numele său înseamnă „soarele de religie”) este din nou ignorat total.

Scena în care doi regi întâlnesc pe spinarea calului nu sa întâmplat în asediul, e de la KOH Ridley Scott Destul scris despre acest film online, ea nu merită să scrie despre. Directorul are doar scene editat de filme străine, așa că nu este un regizor adevărat, el este un editor de fals. I-am dat de 1 din 10, deoarece nu exista nici sistem de notare de mai jos zero în IMDB.

Bun film.

Vezi Conquest 1453 film online

Server 2

Trailer

Anunțuri
  1. Septembrie 10, 2012 la 10:18 pm

    E multa vrajeala, e mult prelucrat ca dupa istoria turceasca. Asa cum si pe timpul lui Stefan cel Mare si altii,…ei spun ca nu au suferit nicio infrangere, ba mai mult, ne-au terminat. Dupa cucerirea Constantinopolului,..ar fi vrut aia sarmanii sa le vina Sultanul si sa le zambeasca. O saptamana le-a dat Sultanul spahiilor si ienicerilor sa jefuiasca si sa siluiasca tot ce era prin oras,…DAR FARA SA SE ATINGA DE MONUMENTE SI BISERICI,..pentru ca vezi Doamne, era un om educat si-i placeau constructiile. Corect,..asa de mult i-a placut Biserica Sf. Sophia…incat a facut-o moschee, i-a trantit 4 minarete si i-au acoperit frescele interioare cu inscrisuri din Coran. Abia in zilele noastre se inceara sa se readuca la viata acele minunate mozaicuri… A,..Urban, acel armurier care a facut tunul,..era din Transilvania. Deci,..filmul pastreaza in mica masura adevarul istoric. Ma refer la amanunte mai ales, care vor sa indulceasca atmosfera incarcata si sa faca din fiecare otoman…un erau,..si e si normal, ca doar e film tucesc. Onor Turciei ca s-a apucat sa faca filme de genul "Mihai Viteazu" & Co., in niste timpuri in care se fac filme doar prin tari de mana a III-a, prin fabrici dezafectate si cu buget de butique.

  2. Septembrie 10, 2012 la 10:38 pm

    Inca ceva…I-au batut cu tunul ala nu stiu cate zile. Deci nu i-a cucerit asa de usor, dimpotriva. Se cutremura pamantul cand tragea. Avea niste specificati uimitoare pentru acele vremuri. Numai ghiuleaua avea vreo jumatate de tona. Ce darmau ziua, cei din cetate reparau noaptea. Au urmat tradarile si alte manarii ce au dus la ce stim astazi.. Oricum, Imperiu Roman de Rasarit,…Bizantul,..era pe duca, imparatul a vandut tabla de pe palat ca sa plateasca mercenarii. Papa si Apusul (Occidentul) ? Aceiasi mincinosi, ignoranti si cu ochii doar dupa foloase….ca in ziua de astazi. Niste jeguri ordinare ce vroiau supunere si recunoastere…dar ajutor,..pentru crestinatate vorba aia, sa le-o fi dat poate Imperiul Aztec daca s-ar fi putut ? . Cu nimic nu ne-am schimbat…de 2000 de ani… Am ramas

  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: