Prima pagină > Animatie, comedie, Desene Animate, Familie, Filme 2006 > Monster House 2006 desene animate online

Monster House 2006 desene animate online

Monster House

Monster House 2006 online subtitrat fara intreruperi, desene animate

GEN: Animatie / Familie / Comedie

Durată: 91 minute

Actorii: Mitchel Musso, Sam Lerner, Spencer Locke

Nota Film: 6.7

Rezumat Translare:
În aproape orice cartier, există întotdeauna faptul că o casă, sau că unitatea de apartament, care are conotații spirituale atașat la acesta. Ar putea fi din cauza tragediei, sau zvonuri, sau doar pentru simplul motiv că este neocupat, sau are unele în vârstă, probabil blândețe, ciudat de viață în căutarea populară veche în ea, care dă fiori pentru oricine sub vârsta de 10 ani.

În Monster House, foloseste o legenda urbana familiar, și joacă până imoralitate asociat cu o astfel de locație. DJ (Mitchel Musso) stă vizavi de o casă de înfiorător cautati, și mărturisește, prin telescopul său, din lucrurile care merg ciocni în noapte, și lucrurile oribile pe care o face. Natually, pentru că el e un copil, nimeni nu crede el, cu excepția rezident bun prieten cum de grăsime-copil ratat Chowder (Lerner Sam).

Povestea e ținut strâns de care au stabilit o zi înainte de Halloween, și în ciuda copiii fiind stereotipe, Chowder a furat de fapt, spectacolul de la DJ cu său la momentul nevinovat, în momentul viclean și antichități viclene, și există un tango frumos pentru atenție între cei doi băieți și lor strivire a momentului – Jenny (Locke Spenser). Deci, în timp ce trei dintre ele sa stabilit să dezlege misterul Monster House, acesta nu dezamageste, cu certurilor, râde și romantism în devenire, chimie așa între Potter, Ron si Hermione. Hmm .. Acum, că am menționat, se arata mai mult ca o clona Harry Potter.

Grafica nevoie de ceva timp sa folosit pentru a, având în vedere că nu e în mod deliberat într-un mod dragute, astfel vin la nr de ori ca fiind destul de rigid. Vino să mă gândesc la asta, nu există un mod artificial creat „drăguț”, personaj în film de animatie, așa cum se adaptează „viața reală”, cel mai bine cât a putut, într-o formă animat. Și pentru un film de groază, pune-l omologii săi din viața reală de rușine, mai ales în anticipativă sa construi în starea de spirit si atmosfera.

Vezi Monster House film online

Trailer

Anunțuri
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: