Prima pagină > Documentar, In Curand, Muzical > Katy Perry: Part of Me online (2012)

Katy Perry: Part of Me online (2012)

Katy Perry: Part of Me

Katy Perry: Part of Me online subtitrat 2012, filme gratis

GEN: Documentar / Muzical

Data Aparitie online: 25 Decembrie 2012

Descrierea filmului:
Când am auzit prima dată despre acest lucru, răspunsul meu a fost destul de mult la fel ca oricine altcineva, este o cascadorie de publicitate, o modalitate de a face mai mulți bani, muls adolescent, etc publicul fan Dar, mai mult ca a fost dezvăluit am început să-l văd în o lumină diferită și poate că a fost mai mult un documentar autentic, cu un mesaj de emotionanta.

N-am planificat să-l văd ca nu e chiar treaba mea, dar am sfârșit prin a merge cu o sora mea si un prieten de-al ei e de ziua ei nouă.

Practic, speranțele mele au fost spulberate. Aceasta este doar încercarea lui Perry de a schimba opinia oamenilor de ea de la mac-ul mediu, Bulbuc, fată-următor-ușă la un fel de kooky, adânc gândire vigoare a pop. E un pic incomod sa ma uit la ei dramatiza ei de muzică pop banal, și în timp ce-l face sa zambesti la început, în cele din urmă devine plictisitor. Am rămas cu un sentiment de resentiment pe care aș fi plătit pentru a vedea ceva unui canal de televiziune ar fi pălmuit împreună pentru opiniile. Ei nou-găsita onestitate și deschidere servește doar pentru a face ei par fals decât oricând. Plus camee din cântăreți pop – alte probabil pentru a trage în vedere de la baze ventilator alte – au fost strigătoare la cer și au arătat nici o relație între ele și Perry.

Sunteți păcăli nimeni, doamna Perry! Du-te înapoi la a fi un star pop si nu mai încearcă să ne convingă că ești „ciudat”, sau într-adevăr, ceva dincolo de un pisoi cântând mare cu pieptul! Mi-ar evalua acest lucru pe același nivel ca și filmul documentar despre Justin Bieber – Poate că ar fi trebuit să asteptat cativa ani – un flash în tigaie nu face pentru o vizualizare bună.

in curand filme-net.com

Vezi Katy Perry: Part of Me film online

abonare prin e-mail filme-net.com

Trailer Katy Perry: Part of Me 2012

Anunțuri
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: