Prima pagină > comedie, In Curand > The Campaign (2012)

The Campaign (2012)

The Campaign

The Campaign online subtitrat 2012, filme de comedie online

GEN: Comedie

Data Apariție online: 28 Octombrie 2012

Descriere The Campaign film online:
Se pare ca acesta ar trebui să fie ușor de a face un film amuzant despre starea climei noastre politice …. bogate, oameni lacomi, corupți cheltuie milioane de dolari pentru a face anunțuri de televiziune care se raspandesc minciuni sfruntate la publicul neinformat vot, dar Campania se încheie senzație un pic underwhelming a ceea ce ar fi putut fi.

Scenariștii Chris Henchy & Shawn Harwell zgâriat doar suprafața de ilaritate viața reală a peisajului politic actual. Tot ce trebuiau să facă era activa pe orice canal de știri TV și să ia act de circ pe care politica circulante au devenit … de la fostul guvernator Arnold Schwarzenegger a Weiner-Poarta a … ei bine … Sarah Palin, dar pentru Chris Henchy, scriitorul a trecut stinkers Land of the Lost si The Other Guys, cred că este ceea ce ar trebui să fie de așteptat.

Will Ferrell (Step Brothers, Anchorman) și Zach Galifianakis (The Hangover, Data scadentă) face un duo amendă de comedie, dar lor o nota de caractere lăsa acești candidați, fără prea multe de spus. Ferrell se termină faci o versiune mai putin amuzanta a lui George W. Bush uzurparea identității. Caracterul său iconic a fost un slam-dunk pe scenete scurte SNL, dar se execută într-un film subțire caracteristică.

Campania prevede categoric cota sa de râde care să păstreze acest film peste medie, dar nu se ridică la alte filme clasice produse de Ferrell și Adam McKay Gary Sanchez compania de producție … IE Step Brothers, Anchorman, Talladega Nights.Campania poate sfârși prin a fi una dintre cele mai profitabile comedii ale sezonului 2012 blockbuster-ul, dar comparate cu celelalte duds la Hollywood barfed în această vară (ceas, Asta e băiatul meu, Dictatorul), care nu se spun prea mult.

in curand filme-net.com

Vezi The Campaign online 2012

abonare prin e-mail filme-net.com

Trailer The Campaign 2012

Reclame
Categorii:comedie, In Curand
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: