Prima pagină > Biografie, Documentar, In Curand > The Imposter (2012)

The Imposter (2012)

The Imposter

The Imposter online subtitrat 2012, filme HD

GEN: Documentar / Biografie

Data Apariție online: 17 Noiembrie 2012

Descrierea filmului:
Aceasta este documentar, de multe am văzut în timpul Festivalului de Film de Perth Apocalipsa 2012, care a rămas în memoria mea, și cel care ma fascinat cel mai mult.

Documentarul The Imposter se învârte despre dispariția unui băiat 13y.o, Nicolae Barclay, pentru casa sa din Texas, in 1993, pentru a fi găsit în Spania, cu o amnezie aparentă șase ani mai târziu. Ce se întâmplă după ce tânărul apela Poliția spaniolă este nucleul filmului.

Filmul combină interviuri cu protagonistul Frédéric Bourdin, familia Nicolae „, FBI-ul american și funcționarii consulari, si are foarte atmosferic reconstituiri realizate cu actorii spanioli și setări narează evenimentele au avut loc în Spania. Povestea este construi ca într-un thriller, iar aceasta va tine lipit de ecran, dorind să știe ce se va întâmpla în continuare.

Layton a dat tonul documentar al unui filme mister în re-enactment, dar și în interviuri, prin utilizarea de clar-obscur, poziționarea camerei, nuante de film, precum și tempo-ul și modul în care evenimentele sunt prezentate – totul servește la construi suspans și mister, și te fac să te îndoi și întrebări. Este aceasta un documentar real sau un mockumentary? Vom fi pacalit? Povestea este fascinant și uimitor în sine, ci modul în care este prezentat, este minunat din punct de vedere cinematografic de drept permite privitorului Munch pe câteva teme filozofice: identitate de sine, realitatea și percepția realității, legătura dintre emoție și percepția, precum și utilizarea de narațiuni cinematografice în documentare, bazate pe evenimente reale, printre alte lucruri.

Una dintre cele mai coborâșuri principale ale filmului The Imposter este faptul că familia Nicolae „este oarecum ridiculizat și umilit de dragul poveștii. La urma urmei, avem nevoie de caractere bune, rele, prost și inteligent într-o poveste de a crea un film interesant. În primul rând acestea sunt portretizat ca ignoranți, însă, ei sunt o familie de tramvai într-o zonă săracă a SUA, cu puțină educație sau nici unul, nu te poți aștepta de mult de orice persoană cultivate în acest mediu social oriunde în lume. În al doilea rând, ele sunt ridiculizate pentru incapacitatea de a se detașeze de emoțiile lor și să vadă ceva cu adevărat evidentă pentru spectator, dar sa o caracteristică a naturii umane și a comportamentului pentru a atașa emoție la gândurile noastre și să interpreteze ceea ce vedem în funcție de propriile noastre personală individuală vizor. Noi facem acest lucru, noi toți, în fiecare zi, în viața de zi cu zi, astfel încât nu te poți aștepta traumatizat și oamenii emoționale să vadă lucrurile la fel de clar ca și cum le vedem de la sediul nostru din cinema. În al treilea rând, filmul vina implicit familia, lăsând unele dintre personaje face acest lucru, pentru dispariția lui Nicolae, fără a oferi nici o dovadă pentru asta.

Totusi, acesta este un documentar grozav. Știi mai puțin despre toată povestea de la început, mai mult vei bucura de ea. Acesta este un documentar care atrage oamenii la gen, deoarece reinventeaza. O dovadă că un documentar poate fi uimitor, interesant, distractiv, și considerat provocator.

in curand filme-net.com

Vezi The Imposter film online

abonare prin e-mail filme-net.com

Trailer The Imposter 2012

Reclame
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: