Prima pagină > Drama, In Curand, Thriller > Vezi Arbitrage in romana(2012)

Vezi Arbitrage in romana(2012)

Arbitrage

Arbitrage online subtitrat gratuit HD, filme fara intreruperi

GEN: Thriller / Drama

Data Aparitie Online: 10 Octombrie

Descriere Arbitrage film online:
Această Wall Street bazat pe drama este unul dintre cele mai inutile versiuni sau slab-programate în memoria recentă. Richard Gere joaca un zillionaire fond de hedging de codare sa isi vanda compania rapid. Ne afla în curând a împrumutat peste $ 400M pentru a acoperi unele pierderi pe presupuneri de piață rele, și are pentru a sigila afacere înainte de casa lui de carduri se prăbușește. Are, de asemenea, o familie poster f. el ignoră să boink o amantă fierbinte tineri. La începutul anului merge, un moment de tragedie adauga un alt strat imens de presiuni și urgente pentru a existentei sale.

Înainte de criza financiară din 2008, personajul lui Gere pot fi părut o figură relativ simpatic – un produs al mediului său, încercând să salveze afacerea si familia de la un fel de greșeli cineva ar putea face. El ar fi fost pictat ca o victimă a circumstanțelor. Chiar și afacerea ar fi fost minimizat ca par pentru acel curs în rândul clasei sale de constructori imperiu. Dar, după patru ani de Wheeling și se ocupă de astfel de mega-bogate manipulatori a distrus atatea vieti si economiile naționale, cu pierderi practic fără consecințe sau – cu siguranță nu condamnări penale – la oricare dintre ele, el e doar un alt nenorocit, atât profesional cât și personal.

Scriitor-regizor Nicholas Jarecki detaliază exprimate, cu un număr de caractere, care ar fi putut servit ca avatare pentru subseturi diferite de cei care au suferit în mâinile de Geres, sau a încercat să facă un lucru bun, în urma abuzurilor lor. Cu toate acestea, doar un singur caracter apare neatinsă – veți ști cine mă refer până la sfârșitul anului, dar explicații suplimentare ar submina orice bucurie s-ar putea deriva din acest film.

in curand filme-net.com

Vezi Arbitrage online 2012

abonare prin e-mail filme-net.com

Trailer Arbitrage

Reclame
Categorii:Drama, In Curand, Thriller
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: