Prima pagină > Crima, Drama, In Curand, Mister > End of Watch online gratis (2012)

End of Watch online gratis (2012)

End of Watch

End of Watch online subtitrat gratis si filme HD

GEN: Crima / Drama / Mister

Data Aparitie Online: 30 Octombrie

Descriere End of Watch film online:
Când stau de fapt în jos și cred despre el, nu sunt multe filme bune despre media, in fiecare zi ofițer de poliție. Există o serie de televiziune cuplu remarcabil „, cum ar fi” Hill Street Blues „și seria realitatea din prezent, dar ciudat, fascinant” Cops „, dar pe film, ăștia nu obține o mulțime de noroc. Cred că toată lumea ar vedea mai degrabă filme despre ofițeri sub acoperire sau detectivi. Ei bine, pentru cineva ca mine, care a fost de așteptare pentru el, aici este. Uita-te la sfârșitul anului, o preluare excelentă pe gen. Acesta nu poate fi perfect, dar e unic și arată viața de toate zilele mai eficient decât în ​​cazul cel mai orice filme polițist le-am văzut, și, ca atare, cred că va fi o zi de vizionare esențial pentru fanii genului.

In film ne vom întâlni Brian Taylor, un lucru ex-marin, un ofițer de poliție în timp ce el lucrează drum prin școala de drept. El, de asemenea, doar așa se întâmplă să fie luați o clasă în realizarea de filme și filmează experiențele sale pentru a face un documentar pentru clasa a declarat, și acest lucru este în cazul în care avem o mare parte din punctul nostru de vedere în filmul de la. Prezentat frecvent în film este partenerul lui Mike, adesea numit Z. După poticnire pe un medicament-lord la o oprire de trafic de rutină, ei au încadrează în probleme cu înțelegerea și trebuie să lupte prin modul lor de ea în timp ce încă mai încearcă să dau seama în cazul în care totul vine de la.

Mare lucru despre acest mockumentary / stil de filmarea sa constatat că nu este atât de mult modul în care aceasta este în măsură să prezinte acțiunea de a fi un politist realist (pe care o face, dar asa ca in mod normal împușcat filme), dar mai bine ne dă o înțelegere a ceea ce se întâmplă intermediară potrivită acțiune. Fiind o muscă pe perete, în diverse nepotrivit plictisitoare,, și, adesea, conversațiile ori hilare atunci când cei doi au patrularea aduce filmul o doză atât de necesară a scutirea de benzi desenate, dar tipul care nu se simte forțat. Totul e stabilit in mod natural. Aceasta oferă într-adevăr o șansă pentru stele Jake Gyllenhaal și Michael Pena să strălucească precum și acestea se încadrează atât de natural în aceste personaje, adesea de sondare Unscripted indiferent dacă acestea sunt sau nu. Ei le joace ca baietii regulate în loc de personaje complexe care pot face ei un pic mai puțin convingătoare, dar toate distractiv mai mult pentru a viziona.

Filmul, de asemenea, combină într-o varietate de alte surse video din came tabloul de bord al crucișătoarele de poliție la camerele de securitate. Acest lucru aduce beneficii într-adevăr stilul ca un întreg. 99% din timp, cu ajutorul auto-shot, gasit imagini pentru un film întreg poate desprinde ca ínșelătoare și inutilă, dar folosind o varietate de surse director este capabil să țină tonul realist consecventă în timp ce minimalizeaza ideea gimmick și, în schimb alegerea de a folosi imagini de Brian împușcat de sine și de monologuri a camerei doar atunci când acestea se dovedesc cele mai eficiente pentru povestea.

De-a lungul drum filmul este, de asemenea, intercalate cu subplots de Brian întâlnirii sale fata Janet nou, jucat de Anna Kendrick, care face o impresie de neuitat, în ciuda timpului ei micul ecran, precum și Z și soția sa avea un copil. În timp ce îmi este greu să se plângă cu adevărat despre Anna Kendrick (e așa de al naibii de drăguț și ea sa uitat uimitoare pe scena introducerea filmul!), Aceste subplots, în timp ce de important pentru dezvoltarea caracterului, sunt aruncate într-un pic prea aleatoriu de-a lungul și de mizerie, cu fluxul de ansamblu a filmului. Acesta nu e un motiv de mare ca l-am vazut făcut rău în alte filme, dar acesta ar fi putut fi rezolvate cu unele de editare mai strictă. Dar cine știe, aceasta a fost premiera am văzut, încă studiouri tweak de multe ori filme înainte de largă de eliberare.

Din fericire pentru scenaristul / regizorul David Ayer, aceasta este într-adevăr Plângerea doar am despre filme online gratis subtitrate in romana. Tot filmul este destul de bine scris. Am găsit dialogul de o mulțime de huligani stradă pentru a fi clișeu și rasial stereotipă, dar lucrurile Brian și Z sunt de nepretuit spun de-a lungul și de a vă ajuta să se ocupe de o mulțime de scene mai grave, și există destul de puține dintre ele . Pentru ca divertisment și cu inima ușoară așa cum este uneori, End Of ceas are multe întuneric, brutal violente, precum și un impact emoțional scene care nu sunt pentru fentă de inima. Ei nu par necesare, deși în cele din urmă ca filmul are nevoie de acțiune pentru a menține merge, și pentru a crea documentul realistă a vieții zi cu zi poliție este încercarea de a crea, care se obține destul de brutal, uneori, în ciuda ori cea mai mare parte din lumesc între. Cel mai important lucru însă este faptul că filmul este capabil de a echilibra toate aceste momente atât de bine.

in curand filme-net.com

Vezi End of Watch online 2012

abonare prin e-mail filme-net.com

Trailer End of Watch

Reclame
Categorii:Crima, Drama, In Curand, Mister
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: