Prima pagină > comedie, Filme 2000 > Next Friday 2000 filme comedie

Next Friday 2000 filme comedie

Next Friday online subtitrat 2000 gratis.Film comedie HD – filme online gratis subtitrate in romana.

Next Friday Online

Next Friday este urmare a filmului cult de succes, vineri. Care pare ca o continuare a Booty Call urban mai mult decat vineri. Aceasta are loc exact la o săptămână după „vineri” a făcut.
Next Friday este de aproximativ Craig Jones (Ice Cube), care reia rolul lui Craig, merge sa traiasca cu unchiul său, în Cucamonga, după bătăuşul vecinătate a bătut până scapă de închisoare. Chris Tucker caracterul lui Smokey se spune că pentru a merge la dezintoxicare. Mike Epps are rolul de personaj secundar, Day Day, verişoara lui Craig. Ziua este de fapt „capota” tip cam, de asemenea, negând el este tatăl copilului prietenei lui. Prietena sa ia mai multe standuri care încearcă să-l bată în sus, folosind copilul ei sora D.
Între timp, bătăuşul cartier, Debo, de la prima zi de vineri, iese din închisoare încercarea de a vâna în timp ce Craig ascuns în spatele camion Craig taţii. Pe care l-au păcălit de conducere în jos pentru a Cucamonga spune Craig a fost rănit.
În linia de „continuări bun” şi „Bad”, continuări, acest lucru are momentul lui, dar nimic nu sa comparat cu clasicul „vineri.” Acesta încearcă să aibă o mulţime de memorii la primul filme online, pe care o face, dar multe sunt de uitat. Încă o continuare decentă, am recomanda Next Friday, dar a se vedea vechiul vineri înainte de acest lucru sau va fi pierdut.

In rolurile principale: Ice Cube, Mike Epps, John Witherspoon şi. Regizat de: Steve Carr.

Ca sa vizionati filme online gratis subtitrate in romana, dati PLAY si apoi dupa inceperea filmului apasati PAUSE si asteptati maxim 5 minute sa se incarce.

Next Friday online

Trailer Next Friday 2000

Categorii:comedie, Filme 2000
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un comentariu